ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το ντέρμπι των δικεφάλων

24sports team

info@24sports.com.cy

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι «δικεφάλων» της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Η νίκη για τους βαθμούς, αλλά και το γόητρο αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο για τις δύο ομάδες. 

Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη για να μην μπει σε μπελάδες, όσον αφορά μια θέση στα πλέι οφ. Με τον Ονγκνιέν Βράνιες θα υποδεχτεί η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ. Ο Βόσνιος αμυντικός προπονήθηκε κανονικά χθες και πλέον ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας ένα επιπλέον όπλο στη φαρέτρα του. Ήδη επέστρεψαν και οι Ροντρίγκες, Γκάλο. Αντίθετα, οι τραυματίες Ούγκο Αλμέιδα, Μιχάλης Μπακάκης και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα είναι παρόντες στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.


Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί ζωντανός και στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου. Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός υπολογίζει πλέον σε όλους τους παίκτες του. Ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Το ίδιο πρόκειται να συμβεί και με τον Χοσέ Κάνιας.


Από κει και πέρα, στη «σκιά» του ντέρμπι «δικεφάλων», ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Ολυμπιακός φιλοξενεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Ατρόμητο.

 

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:
Σήμερα
15:00 Κέρκυρα-Ξάνθη
17:15 Ολυμπιακός-Ατρόμητος
17:15 Πλατανιάς-Βέροια
19:30 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Αύριο
19:30 Λεβαδειακός-Αστέρας

 

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση