ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χωρίς ουσία και... γκολ

Τους έλειπε η ουσία. ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής.

Τρομερό πρώτο ημίχρονο από τις δύο ομάδες αλλά και από τους τερματοφύλακες αυτών, που όποτε χρειάστηκαν έβαλαν το… χεράκι τους και κράτησαν το μηδέν. Κακό το δεύτερο μέρος, χωρίς φάσεις και με πολλές δυνατές μονομαχίες. Πολλά λάθη από τον Κύζα, που δεν έδωσε πέναλτι στον Παναιτωλικό ενώ χάρισε και από μία αποβολή στις δύο ομάδες.

Το ματς

Το πρώτο δεκάλεπτο πέρασε χωρίς φάσεις, με τις δυνατές μονομαχίες να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα οι δύο ομάδες έβρισκαν ρυθμό, έδειχναν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο και είχαν τις ευκαιρίες τους για να πετύχουν από ένα τέρμα. Η πρώτη φορά που μία από τις δύο άμυνες ένιωσε… απειλή ήταν στο 12ο λεπτό. Ο Παπαδόπουλος μπήκε μέσα στην περιοχή, ο Μπέριος τον μάρκαρε από πίσω αλλά ο διαιτητής έδειξε «παίζετε», σε μία φάση που φάνηκε πως υπάρχει πέναλτι και θα μπορούσε να δοθεί η παράβαση.

Τρία λεπτά αργότερα, η παράλληλη μπαλιά του Ζάιρο δεν βρήκε αποδέκτη μέσα στην περιοχή και στο 24’ ο Παναιτωλικός άγγιξε το γκολ. Ο Μάρκος Πάουλο εκτέλεσε το φάουλ, Μιχαήλ και Ροντρίγκες μονομάχησαν με τον δεύτερο να πέφτει (ζήτησε πέναλτι) και να βρίσκει τη μπάλα με την πλάτη, στέλνοντάς την στο δοκάρι. Στα… καπάκια, ο Κυριακίδης έκανε μεγάλη επέμβαση σε ωραίο σουτ του Ζάιρο έξω από την περιοχή, κρατώντας ανέπαφη την εστία της ομάδας του.

Στο 31ο λεπτό έγινε ακόμη μία φάση που σηκώνει πολύ συζήτηση καθώς ο Τζημόπουλος πήγε πολύ επικίνδυνα, στα όρια της κόκκινης, στον Ρέι αλλά ο Κύζας τον «κιτρίνισε». Ένα λεπτό μετά, ο Κυριακίδης μπλόκαρε το σουτ του Μπουκουβάλα, ενώ στο 36’ ο Γιάκος δεν κατάφερε ούτε αυτός να νικήσει τον Έλληνα πορτιέρε του Παναιτωλικού. Ο Κύζας «χάρισε» μία ακόμη αποβολή (δεύτερη κίτρινη) στο 42’ στον Ρότσα για τράβηγμα στον Ζάιρο και δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου ήταν η σειρά του Πασχαλάκη να κρατήσει το μηδέν με εντυπωσιακή επέμβαση σε πλασέ του Μπράβο.

Το δεύτερο μέρος, όμως, δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο. Ο ρυθμός ήταν κάκιστος, ο Ζάιρο δεν έκανε τα… όργια του πρώτου ημιχρόνου και η απόδοση του ΠΑΣ Γιάννινα έπεσε αισθητά. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε αμυντικό ρόλο και προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα-επίθεση αλλά δεν το κατάφεραν. Οι δυνατές μονομαχίες κυριαρχούσαν, το τερέν είχε αρχίσει να βαραίνει και οι δύο ομάδες να μένουν από δυνάμεις. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι δεν υπήρξε κάποια καλή τελική προσπάθεια προς τις δύο εστίες, με το 0-0 να μένει λογικά ως το τέλος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας (68' Κούτρης), Ακόστα, Ναδάλες (75' Βιδάλ), Λίλα, Ζάιρο, Γιάκος (75' Κοζορώνης), Κόντε.

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Κοροβέσης, Νικολιάς, Γαρουφαλιάς.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Ρότσα, Μάκος (46’ Λόπες), Μπράβο, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο (64’ Φάρλεϊ), Ρέι (82’ Μουνιός), Παπαδόπουλος.

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X