ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O Πασχαλάκης σταμάτησε την ΑΕΛ!

Αλώβητος από τη Λάρισα έφυγε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πασχαλάκη που έπιανε και τα… άουτ και σκόρερ τον Κόντε, οι Ηπειρώτες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην ΑΕΛ. 

STOP από ΠΑΣ Γιάννινα και… Πασχαλάκη σε ΑΕΛ. Ο πορτιέρε των Ηπειρωτών έκανε απίθανες επεμβάσεις σε καίρια σημεία, κρατώντας τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) για την ομάδα του. Ο Γιοβάνοβιτς με κεφαλιά είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Κόντε να σκοράρει το 7ο γκολ του στα τελευταία 6 ματς και συνολικά το 13ο του στο πρωτάθλημα και να ισοφαρίζει. 

Στους 21 βαθμούς έφτασε η ΑΕΛ που δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους διώκτες της, με τον ΠΑΣ να έχει 32 και να μένει πίσω σχετικά με τα πλέι οφ. 

Η ΑΕΛ πήρε την κατοχή της μπάλας με το ξεκίνημα αλλά αδυνατούσε να την κυκλοφορήσει καθώς οι παίκτες του ΠΑΣ πίεζαν πολύ ψηλά την αντίπαλη άμυνα και την ανάγκαζαν σε αρκετά λάθη. Μάλιστα, σε δύο περιπτώσεις στα πρώτα λεπτά κατάφεραν να φτιάξουν ισάριθμες ευκαιρίες. Ωστόσο, τόσο στο 6’ όσο και στο 11’ ο Κόντε δεν σημάδεψε σωστά μέσα από την περιοχή. Πέντε λεπτά αργότερα δε, οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο ματς αλλά ο Αβραάμ δεν κατάφερε να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά. 

Ότι δεν έκανε, πάντως, ο Αβραάμ έκανε στο 18’ ο Γιοβάνοβιτς. Ο Βαρέλα εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Σέρβος αμυντικός της ΑΕΛ πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους και με κεφαλιά νίκησε τον Πασχαλάκη, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στην ομάδα του Τσιώλη, που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έφτιαξε μία καλή φάση αλλά ο Πασχαλάκης έδιωξε το σουτ του Αβραάμ. Λίγο αργότερα, όμως, και συγκεκριμένα στο 41ο λεπτό ο ΠΑΣ ισοφάρισε το σκορ. Κόντε και Γιάκος… έκρυψαν τη μπάλα, με τον Ισπανό φορ να σκοράρει με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, γράφοντας το 1-1. 

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Ρέντσας (24’ Ναβάρο), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Μονιάκης (46’ Tσακοπίνο), Μασαλέσα, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Βαρέλα (70’ Ρέγες), Αβραάμ. 

Στον πάγκο: Κουτογλίδης, Γκόλιας, Γκουλουζάντε,. 

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας (78’ Μπέριος), Κοζορώνης (81’ Γαρουφαλιάς), Κόντε, Τζημόπουλος, Γιάκος (83' Ζάιρο), Κούτρης, Μιχαήλ, Λίλα, Μπουκουβάλας, Ακόστα. 

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Κοροβέσης, Ναδάλες, Βιδάλ. 

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση