ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ… σε κίνδυνο

24sports team

info@24sports.com.cy

Σε περιπέτειες ακόμη και γι’ αυτόν τον μίνιμουμ στόχο της εισόδου στην πεντάδα των play offs μπήκε η ΑΕΚ μετά το χθεσινό 2-2 με τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο».

Η «Ένωση» παρέμεινε έκτη, στο -3 από την πέμπτη Ξάνθη, και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στις δέκα εναπομείνασες αγωνιστικές για να μη χάσει το… τρένο. Κι αυτό γιατί το πρόγραμμά της κάθε άλλο παρά ευνοϊκό είναι.

Στο ΟΑΚΑ, όπου μετρά πέντε νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, έχει να δώσει πέντε παιχνίδια, τα τρία ντέρμπι με Ολυμπιακό (19/2), τον ΠΑΟΚ (12/3) και τον Παναθηναϊκό (2/4), καθώς και τα τρία σαφώς πιο βατά ματς με Λάρισα και Κέρκυρα. Εκτός έδρας, όπου η ΑΕΚ μετρά μόλις δύο νίκες σε δέκα «εξόδους», έχει δύσκολες αποστολές απέναντι σε Πανιώνιο, Ατρόμητο, Πλατανιά, Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Μάλιστα, πέρα από την Ξάνθη, που είναι μπροστά της, η ΑΕΚ πρέπει να προσέχει και την… πλάτη της, καθώς Πλατανιάς (στο -1), ΠΑΣ Γιάννινα (στο -2), ακόμη και ο Ατρόμητος (στο -4).

Για την ώρα, οι «κιτρινόμαυροι» εστιάζουν στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Εκεί που θα έχουν σίγουρα την απουσία του τιμωρημένου (μετά τη χθεσινή του αποβολή) Μπακάκη και πιθανότατα του Γκάλο (κάκωση σε δάχτυλο του ποδιού), με τον Βράνιες φαβορί να παίξει δεξί μπακ. Πιθανώς να επανεμφανιστεί στο βασικό σχήμα ο Τσιγκρίνσκι


Πηγή:www.sport-fm.gr

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση