ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόδραση με Ντάουντα

Ο... άνεμος Σα Πίντο που πνέει πλέον στον Ατρόμητο κάνει τη διαφορά για τους Περιστεριώτες.

Οι «κυανόλευκοι» μετά το θετικό αποτέλεσμα που απέσπασαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο Ελλάδας, πήραν σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα (1-0) με σκόρερ τον Αμπιόλα Ντάουντα που συνεχίζει «καυτός», δείχνοντας ότι ο Ατρόμητος έχει χτυπήσει... φλέβα χρυσού.

Στηρίζοντας το παιχνίδι τους στη μεσοαμυντική λειτουργία και ποντάροντας πολλά στη δημιουργία στους Τόνσο, Λημνιό και Πλατέλλα, η ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού «κλείδωσε» τους Αρκάδες και με... buzzer beater στο πρώτο ημίχρονο έβαλε το γκολ, το οποίο αποδείχθηκε και το κρίσιμο για την τελική έκβαση της αναμέτρησης.

Στο β' μέρος με σχετική άνεση ο Ατρόμητος κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα, δεν κινδύνευσε σε καμία περίπτωση και πήρε μια νίκη-ανάσα, έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Την ίδια στιγμή ο Αστέρας μένει χαμηλά στη βαθμολογία και χρειάζεται άμεσα νίκες για να μην προκύψουν κίνδυνοι για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ντεμπούτο με τον Ατρόμητο έκανε ο Γιάννης Μανιάτης που αποδοκιμάστηκε από τους λιγοστούς οπαδούς των γηπεδούχων.

Αστέρας Τρίπολης: Ντοναρούμα, Δημούτσος (75' Ιωαννίδης), Χαμντανί, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (64' Καλτσάς), Τσουκαλάς, Στανισάβλιεβιτς (83' Τσιλιανίδης), Μάσα, Φαρίνια, Μανιάς

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μπάγκα, Ούμπιντες, Λημνιός (85' Βασιλείου), Πλατέλλας (74' Κυριακίδης), Τόνσο (75' Μανιάτης), Ντάουντα. 

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση