ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πάτησε τον Ατρόμητο

Τρόμαξε κόσμο ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες με show του φοβερού Ρόσα και γκολ των Μαρκόφσκι και Μουνιός «σάρωσαν» πανεύκολα στην έδρα τους το φάντασμα του Ατρόμητου με σκορ 2-0. 

Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με επιβλητική εμφάνιση για τον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες ήταν εξαιρετικοί κόντρα στον Ατρόμητο κι έφτασαν εύκολα στο τελικό 2-0. 

Άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι μόλις στο 12ο λεπτό με τον Μαρκόφσκι. MVP ο «ζογκλέρ» Ρόσα, ο οποίος αναστάτωνε σε κάθε του ενέργεια την άμυνα της ομάδας του Περιστερίου, που δεν μπορούσε με τίποτα να βγάλει αντίδραση. Το ματς τελείωσε ουσιαστικά στο 76ο λεπτό όταν ο Μουνιός λίγα λεπτά μετά την είσοδό του εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κοντοέ κι έγραψε το τελικό 2-0. 

Δύο δοκάρια είχε η ομάδα του Μάκη Χάβου. Το πρώτο με τον Ρόσα στο 5ο λεπτό και το δεύτερο με τον Μύγα στο 63’. Ήρωας ο Γκορμπούνοφ, καθώς με τις αποκρούσεις του κράτησε το σκορ σε φυσιολογικά επίπεδα για τους Περιστεριώτες. 


Το ματς:



Πολύ καλύτερο ξεκίνημα για τον Παναιτωλικό στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά κι αιφνιδίασαν τον Ατρόμητο, που βρέθηκε κλεισμένος στο μισό γήπεδο. Οι Περιστεριώτες δεν μπορούσαν να βρουν ηρεμία στο παιχνίδι τους και να «παγώσουν» τον ρυθμό και ο Γκορμπούνοφ έπιασε από νωρίς δουλειά. Μετά το δοκάρι του Ρόσα στο 5’ και την μεγάλη ευκαιρία του Κλέσιο, ο Μαρκόφσκι άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά στο 12’. Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε μετά το γρήγορο γκολ, οι παίκτες του Χάβου παρέμειναν στην επίθεση και κρατούσαν σε εγρήγορση τους αντίπαλους αμυντικούς. 

Σταδιακά ο ρυθμός έπεσε. Οι Περιστεριώτες κέρδισαν κάποια μέτρα στο γήπεδο, βγήκαν από την άμυνά τους όμως επιθετικά δεν άγχωσαν καθόλου τον Κυριακίδη. Ο Παναιτωλικός αν και είδε τα ποσοστά του στην κατοχή της μπάλας να πέφτουν αισθητά, δεν απειλήθηκε και πήγε το παιχνίδι στα δικά του μέτρα. Μάλιστα, θα μπορούσε να πάει και με μεγαλύτερο προβάδισμα στα αποδυτήρια, όμως ο Μαρκόφσκι δεν σημάδεψε σωστά στην τελευταία φάση (45+1’) πριν το ημίχρονο. 

Η είσοδος του Τόνσο φρέσκαρε αρκετά τον Ατρόμητο, ο οποίος μπήκε καλύτερα στο δεύτερο 45λεπτο και απείλησε για πρώτη φορά ουσιαστικά τον Κυριακίδη και τους αμυντικούς του. Η πίεση των «φιλοξενούμενων» λειτούργησε ως «καμπανάκι» στα αυτιά των γηπεδούχων, που ανέκτησαν τα ηνία και με μπροστάρη τον «ζογκλέρ» Ρόσα άγγιξαν το δεύτερο τέρμα, όμως στην μεγαλύτερή τους φάση είδαν και πάλι το δοκάρι να τους στερεί το γκολ (Μύγας 63’). 

Οι Περιστεριώτες ήταν αναγκασμένοι να ρισκάρουν και το έκαναν στο τελευταίο διάστημα του αγώνα, όμως το έργο τους έγινε… βουνό. Ο Κοντοές έκανε τραγικό λάθος στο 76’, ο Μουνιός το εκμεταλλεύτηκε κι αφού απέφυγε και τον Γκορμπούνοφ πλάσαρε στην κενή εστία. Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Κορακάκη πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ που θα τους ξαναέβαζε στο παιχνίδι. 

Οι συνθέσεις:


Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Μάκος, Πάουλο, Κλέσιο (72’ Μουνιός), Λόπες (68’ Κουτρομάνος), Ρόσα, Μαρκόφσκι (81’ Παπαδόπουλος) 

Στον πάγκο: Κολοβούρης, Ροντρίγκες, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλούδης 

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης):
 Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Κοντοές (78’ Ζησόπουλος), Παντελιάδης, Κυριακίδης (46’ Τόνσο), Μπάγκα, Πλατέλλας (65’ Ντάουντα), Λημνιός, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Λε Ταλέκ 

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Κατράνης 

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση