ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειρουργήθηκε στην καρδιά ο Γκμοχ

Δύσκολες στιγμές πέρασε ο σπουδαίος Γιάτσεκ Γκμοχ, ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση bypass. Η φοβερή ατάκα του 78χρονου στον γιο του. 

Σε πετυχημένη επέμβαση bypass υπεβλήθη ο Γιάτσεκ Γκμοχ. Η θρυλική μορφή του πολωνικού ποδοσφαίρου, που έγραψε ιστορία και στον πάγκο του Παναθηναϊκού αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στήθος και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του σε νοσοκομείο, προκειμένου να χειρουργηθεί. 

Όπως ενημέρωσαν οι γιατροί, όλα πήγαν κατ' ευχήν και δεν συντρέχει λόγος περαιτέρω ανησυχίας για την υγεία του 78χρονου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από προβλήματα υγείας. 

Ο γιος του, μάλιστα, προέβη σε δηλώσεις στα πολωνικά ΜΜΕ, επιβεβαιώνοντας τα καλά νέα μετά την επέμβαση: «Μίλησα με τον μπαμπά μου, από την εντατική πήγε σε κανονικό δωμάτιο. Ήταν μια χαρά και μάλιστα μου ζήτησε δύο πράγματα. Το ένα ήταν μία οδοντόβουρτσα. Μάλλον θα υπάρχει κάποια όμορφη νοσοκόμα εκεί! Το δεύτερο ήταν ένας μαρκαδόρος για να ζωγραφίσει μάλλον κάποιο γήπεδο ποδοσφαίρου»!

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X