ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δύσκολη έξοδος για ΠΑΟΚ στα Γιάννενα

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του μακριά από την Τούμπα θέλει να πετύχει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει στους «Ζωσιμάδες» τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το έργο για τους Θεσσαλονικείς, όμως, μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι κόντρα στους Ηπειρώτες που μετρούν δύο σερί εμφατικές νίκες με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο (3-0 το 2014 και 3-1 πέρσι).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κρητικός προπονητής δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Γαρουφαλιά και τον Ζάιρο που είναι δανεικός από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού είναι ο Λίλα και ο Μπέριος.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα παίξει με 3-5-2: Πασχαλάκης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ακόστα, Κοζορώνης, Λίλα, Καρανίκας, Κούτρης, Κόντε και Μαμπουλού.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει την τρίτη εκτός έδρας νίκη του, με την οποία θα σκαρφαλώσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ακολουθούν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα και τη Λάρισα για το Κύπελλο.

Ο Ίβιτς δεν υπολογίζει μόνο τον Βελλίδη, ενώ έχει προβληματιστεί ιδιαίτερα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του ΠΑΣ. Οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν με 4-2-3-1: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας, Χαρίδης, Τσίμιροτ, Κάμπος, Πέλκας και Αθανασιάδης είναι οι πιθανοί έντεκα.

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση