ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκη αγνοείται

Δεν βρίσκουν... γιατρικό! Λεβαδειακός και Ατρόμητος αλληλοεξουδετερώθηκαν (1-1), δεν μπόρεσαν να γευτούν τη χαρά της νίκης σε ακόμα ένα ματς και πλέον η συνέχεια και για τους δύο δυσκολεύει. 

Ο Λεβαδειακός αγνοούσε τη νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές, ο Ατρόμητος προερχόταν από δύο βαριές εντός έδρας ήττες και το ματς και για τις δύο ομάδες είχε χαρακτήρα τελικού. 

Οι Περιστεριώτες έφτασαν κοντά στο τρίποντο, αφού το είχαν στα πόδια τους μέχρι το 73', αλλά τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν έστω να σώσουν τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Γιουσούφ, που αποδείχθηκε η «χρυσή» αλλαγή, έχοντας μπει στο γήπεδο 7' πριν από το τέρμα της ισοφάρισης. 

Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη, χωρίς να εντυπωσιάζει πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 10' με κεφαλιά του Λε Ταλέκ έπειτα από ασίστ του Λημνιού, ωστόσο προτίμησε να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα παρά να ψάξει και δεύτερο τέρμα. 

Αυτό το πλήρωσε στο 73', όταν ο Μάντζιος κοντρόλαρε άψογα την μπάλα από σέντρα του Μιλιάζες και έδωσε έτοιμο γκολ στον Γιουσούφ. 

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Βοιωτοί παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ ο Ατρόμητος που πλέον δεν κυνηγά κάτι χειροπιαστό, παρέμεινε κοντά στη μέση της κατάταξης. 

Το ματς 

Γεμάτος όρεξη και αποφασισμένος να βάλει τα δυνατά του ώστε να επιστρέψει στις νίκες παρουσιάστηκε ο Λεβαδειακός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κόντρα σε έναν κατά φαινόμενα απογοητευμένο Ατρόμητο, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε Πανιώνιο και Κέρκυρα. 

Οι Βοιωτοί πίεσαν από την αρχή την άμυνα των Περιστεριωτών που συν τοις άλλοις είχαν και ένα πειραματικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αφού Κοντοές και Ζησόπουλος έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα μαζί τη φετινή σεζόν και έψαξαν το γκολ, χωρίς όμως οργανωμένο τρόπο και ξεκάθαρο πλάνο. 

Κόντρα στη ροή του αγώνα που είχε διαμορφωθεί στο πρώτο 10λεπτο του αγώνα, ο Ατρόμητος ευτύχησε στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Ναμάσκο να σκοράρει, χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Λε Ταλέκ και την ποιότητα του Λημνιού. Ο νεαρός εξτρέμ των Περιστεριωτών κινήθηκε έξοχα από τα αριστερά και έκανε τη σέντρα, με τον Γάλλο να ξεμαρκάρεται πολύ έξυπνα από τον Τριποτσέρη και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 10'. 

Αυτό το γκολ άλλαξε πλήρως τα δεδομένα, αφού η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη άρχισε να παίζει με μεγαλύτερο ενθουσιασμό στις κινήσεις της και έχοντας ως μόνιμη πηγή κινδύνου τον Δημήτρη Λημνιό που έκανε ό,τι ήθελε από τα αριστερά, προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες στην εστία του Ναμάσκο. 

Παρ' όλα αυτά ξεκάθαρη ευκαιρία δεν έγινε για καμία από τις δύο ομάδες, με το 0-1 να διαμορφώνεται ως αποτέλεσμα του α' μέρους. 

Χωρίς να έχει δεχθεί ιδιαίτερη πίεση, ο Ατρόμητος έδειξε στο β' ημίχρονο σαφή προτεραιότητα στο να διαφυλάξει το υπέρ του αποτέλεσμα, δίνοντας μέτρα στους Βοιωτούς, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου που ούτως ή άλλως δεν είχε άλλη επιλογή από το να τα παίξει όλα για όλα, προκειμένου να φτάσει στη νίκη. 

Στο 49' ο Κουλιμπαλί με έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, στέλνοντας την προειδοποιητική βολή στους «κυανολεύκους», που το μόνο που κατάφερναν, ήταν να αποτρέπουν τους γηπεδούχους από το να δημιουργούν κλασικές ευκαιρίες. 

Το... παιχνίδι με τη φωτιά που επέλεξαν οι φιλοξενούμενοι τελικά το πλήρωσαν στο 73', όταν ο Μιλιάζες σέντραρε για τον Μάντζιο, εκείνος κοντρόλαρε και γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, που καιροφυλακτούσε ο αμαρκάριστος Γιουσούφ που με πλασέ δεν είχε κανένα πρόβλημα για να ισοφαρίσει. 

Στη μοναδική καλή στιγμή που δημιουργήθηκε στα εναπομείναντα λεπτά ήταν από πλευράς Ατρόμητου, όταν στο 79' ο Λημνιός βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής του Λεβαδειακού, αλλά το σουτ ήταν αδύναμο και το μπλόκαρε χωρίς δυσκολία ο Ναμάσκο που ήταν σε ετοιμότητα. 

Οι συνθέσεις των ομάδων

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μουλόπουλος (82' Καραχάλιος), Τριποτσέρης, Ουόν, Μιλιάζες, Καλτσάς, Κουλιμπαλί, Λάτσι (66' Γιουσούφ), Καψάσκης (66' Μαχαίρας), Γιακουμάκης, Μάντζιος 

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα, Κυριακίδης (80' Μπρίτο), Πλατέλλας (67' Τόνσο), Ούμπιντες, Λημνιός (88' Βασιλείου), Λε Ταλέκ 

www.sport-fm.gr

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X