ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στον «αέρα» το ΑΕΛ-ΠΑΟΚ

Μετά το αυριανό Ηρακλής-Βέροια, ένα ακόμη παιχνίδι της εξ αναβολής ενδέκατης αγωνιστικής, αυτό της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, είναι στον «αέρα».

Ο χιονιάς μπορεί να έχει υποχωρήσει, αλλά μόνο ελαφρώς και υπάρχουν ακόμη χιόνι και πάγος στον αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena. Μάλιστα είναι αδύνατο να απομακρυνθούν από το γήπεδο, χωρίς να υποστεί ζημιές ο χλοοτάπητας.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Χρήστος Τσούμαρης, μίλησε επί του θέματος στο ραδιόφωνο της ομάδας εκτιμώντας πως είναι μάλλον αδύνατο να γίνει το ματς, αλλά πρόσθεσε πως ο τελευταίος λόγος ανήκει στη Super League.

«Όλο το επιτελείο ασχολείται μόνο με το κομμάτι του αγώνα. Απαίτηση της Super League είναι να ενημερωθεί, έτσι στάλθηκε και παρατηρητής της που έκανε αυτοψία στο γήπεδο σήμερα το πρωί. Εγγράφως στάλθηκε από μας ενημέρωση, με δημοσιεύματα και φωτογραφίες, δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τις υπάρχουσες καιρικές συνθήκες. Οι συνθήκες δεν βοηθούν σε οποιαδήποτε μορφή αποχιονισμού, αφού με όποιο τρόπο και αν προσπαθήσουμε ενδέχεται να καταστρέψουμε τον αγωνιστικό χώρο, είτε με μηχανήματα, είτε και με τα χέρια ακόμη. Εγγράφως η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ενημέρωσε τη Σούπερ Λίγκα ότι δεδομένων συνθηκών και των προτεραιοτήτων της υπηρεσίας προκύπτει θέμα ασφάλειας για τους παράγοντες και το φίλαθλο κόσμο και εισηγείται μη διεξαγωγή του αγώνα. Αυτά στάλθηκαν και θα υπάρξει εισήγηση με τα συμπεράσματα. Περιμένουμε πλέον να ληφθεί απόφαση. Αν δεν παρθεί απόφαση σήμερα, η ΠΑΕ θα πρέπει να λειτουργήσει με το σκεπτικό να γίνει αγώνας. Η εκτίμηση της ΠΑΕ είναι πως είναι δύσκολο να γίνει αποχιονισμός με τη φύση και τον όγκο του παγωμένου χιονιού. Θα είναι καταστροφική για το γήπεδο αν γίνει κάποια τέτοια προσπάθεια. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια, αλλά η Super League θα αποφασίσει», τόνισε.

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X