ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το(ν)σο απλά ο Ατρόμητος!

Πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο για το 2017! Οι Περιστεριώτες συνδύασαν με τρίποντο το πρώτο τους παιχνίδι για τη νέα χρονιά μπροστά στο κοινό τους, επικρατώντας με σκορ 2-0 κόντρα στον Λεβαδειακό. 

Και τα δύο τέρματα της ομάδας του Γιώργου Κορακάκη σημείωσε ο Μάρτιν Τόνσο. Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ με όμορφο πλασέ, έπειτα από λάθος του Ναμάσκο, στο 25ο λεπτό, ενώ «τελείωσε» το παιχνίδι με κοντινό σουτ ύστερα από ασίστ του Λε Ταλέκ στις καθυστερήσεις (90+3’).

Έτσι, ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια, ενώ οι Βοιωτοί συμπλήρωσαν πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα. 

Το ματς:




«Σφιχτό» παιχνίδι στα πρώτα λεπτά στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος επιχείρησε να δείξει από την αρχή πως θέλει να γίνει το αφεντικό, όμως δεν βρήκε τρόπο να απειλήσει την οργανωμένη άμυνα του Λεβαδειακού. Οι Βοιωτοί μπορεί να μην απειλήθηκαν ιδιαίτερα, ωστόσο ούτε αυτοί κατάφεραν να πλησιάσουν με προϋποθέσεις την εστία του Γκορμπούνοφ με αποτέλεσμα το πρώτο 20 λεπτο να περάσει χωρίς πολλά πράγματα. 

Σταδιακά, οι παίκτες του Κορακάκη ανέβασαν ρυθμό κι εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Ναμάσκο ανοίγοντας το σκορ με τον Τόνσο στο 25’. Μετά το γκολ ο ρυθμός «άνοιξε», με τους φιλοξενούμενους να απειλούν σε δύο περιπτώσεις με τους Μεντί και Καραμπουέ. Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες με τους φουλ ορεξάτους Πλατέλλα και Μπιτόλο πλησίασαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα ωστόσο ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού δεν τους το επέτρεψε με το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. 

Χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο πέρασε το πρώτο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ατρόμητος μπήκε με την πρόθεση να «καθαρίσει» το παιχνίδι, ωστόσο, ο Λεβαδειακό δεν έδωσε δικαιώματα στα μετόπισθεν. Η μπάλα παίχτηκε κυρίως στον χώρο του κέντρου, με τους παίκτες των δύο ομάδων να κάνουν αρκετά λάθη και να αδυνατούν να δημιουργήσουν ρήγματα στην αντίπαλη περιοχή. 

Το πέρασμα των λεπτών βρήκε τους Βοιωτούς να ανεβάζουν αρκετά την απόδοσή τους και να πιέζουν για πρώτη φορά ουσιαστικά την άμυνα του Γκορμπούνοφ. Μάλιστα, άγγιξαν το γκολ όμως η εξαιρετική προσπάθεια του Καψάσκη σταμάτησε στο δοκάρι (73’). Οι Περιστεριώτες δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους και να παγώσουν τον ρυθμό με αποτέλεσμα να μείνουν στο μισό του γηπέδου. Στα τελευταία λεπτά, οι παίκτες του Ντόστανιτς «κλάταραν» και οι γηπεδούχοι καθάρισαν το παιχνίδι με τον Τόνσο να πετυχαίνει και πάλι το γκολ (90+3’), αυτή την φορά έπειτα από ασίστ του Λε Ταλέκ. 

Οι συνθέσεις:



Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάχα, Κιβρακίδης (85' Κοντοές), Κυριακίδης, Μπίτολο, Λημνιός (59’ Μπρίτο), Πλατέλλας (72' Βασιλείου), Τόνσο, Λε Ταλέκ 

Στον πάγκο: Ν.Παπαδόπουλος, Μπαστακός, Ούμπιντες, Ζησόπουλος 

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Ουόν, Μουλόπουλος, Μεντί, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Παππάς (69' Καψάσκης), Κουλιμπαλί (81' Βασιλείου), Μπάντζιος, Γιακουμάκης (84' Σένκα), Καραμπουέ

Στον πάγκο: Δασκαλάκης, Μάγκας, Τόπι, Καραχάλιος 

www.sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση