ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πτωχεύει και… πάει στην ΕΠΟ η Football League!

Football League, ώρα μηδέν!

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, η Λίγκα βρίσκεται, πλέον, «στο χείλος του γκρεμού», καθώς η τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει κάνουν πιο ορατό από ποτέ το ενδεχόμενο να πτωχεύσει.

Κάτι που, αν, τελικά, επιβεβαιωθεί, σημαίνει πως η Football League θα υπαχθεί στην ΕΠΟ, με την οποία, δε, ήδη έχουν γίνει… διερευνητικές συζητήσεις, με την ομοσπονδία να έχει θέσει ως όρο να μην πάρει τους υπαλλήλους της Λίγκας. Αυτό σημαίνει, εν ολίγους, ότι οι εργαζόμενοι είναι σε δεινή θέση…

Να σημειώσουμε, τέλος, πως αποφασίστηκε η ανάθεση διεξαγωγής πλήρους διαχειριστικού ελέγχου σε ομάδα ορκωτών λογιστών, προκειμένου να διαπιστωθεί το χρέος που βαραίνει την κατηγορία.

Το ποσό, πάντως, υπολογίζεται σε πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, αφού υπάρχουν «ανοίγματα» προς το Δημόσιο, υπαλλήλους και τρίτους, τη στιγμή που δεν υπάρχουν έσοδα από τηλεοπτικά και χορηγούς.

Θυμίζουμε ότι από την πλευρά του, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης, έχει υποσχεθεί να θεσμοθετηθεί ποσοστό από το στοίχημα, όμως ο νέος αθλητικός νόμος θα καθυστερήσει να εισαχθεί προς ψήφιση στη Βουλή…

sport-fm.gr

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X