ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ζήτησε να παίξει κεκλεισμένων ο Ηρακλής!

Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έπειτα από απόφαση του Γηραιού!

Σε μία πρωτοφανή κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Γηραιού, καθώς αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση της προσεχούς Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΠΑΕ Ηρακλής έχει ήδη ενημερώσει εγγράφως την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, την Ασφάλεια, το Υπουργείο Αθλητισμού και τη Γ.Γ.Α. για το γεγονός ότι το ματς με τους Ηπειρώτες θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο, όπως αναφέρει η "Metrosport".

Η είδηση μάλιστα δεν διαψεύδεται από πλευράς "κυανόλευκων", καθώς ισχυρίζονται πως υπάρχει ανοικτή συζήτηση με τους αρμόδιους φορείς, για να γίνει ο αγώνας χωρίς κόσμο. Η αιτιολογία τους έχει να κάνει με το Καυτανζόγλειο, τα χαμηλά κιγκλιδώματα, τα οικονομικά πρόστιμα που δέχεται η ΠΑΕ στα εντός έδρας παιχνίδια και τόνιζαν πως στόχος τους είναι να προβούν σε βελτιωτικές κινήσεις. Από τη στιγμή που το Καυτανζόγλειο δεν είναι της ΠΑΕ, αλλά της Γ.Γ.Α., σημείωναν πως είναι σε επικοινωνία για να εγκριθούν αυτές οι αλλαγές, τα πρόσθετα μέτρα.

Το έγγραφο μάλιστα φέρει την υπογραφή του Σπύρου Παπαθανασάκη και μεταξύ άλλων τονίζει: «Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και διαβουλεύσεων αποφασίσαμε ο αγώνας να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών», ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο η κατάσταση αυτή να συνεχιστεί και στο μέλλον!

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση