ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διπλό για πρόκριση και… ηρεμία

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει (19:30) κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο τη νίκη που θα τον φέρει κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και που θα επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα ύστερα από το σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων που έχουν έρθει ύστερα από κακές εμφανίσεις. 

Ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος… μάντρωσε την ομάδα σε ξενοδοχείο ύστερα από την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο (1-1), αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και λογικά οι αλλαγές στο βασικό σχήμα θα είναι ελάχιστες.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Στέφανος Κοτσόλης σύμφωνα με τις ενδείξεις. Χουχούμης, Μολέδο, Κουτρουμπής και Μέστο θα είναι η τετράδα στην άμυνα. Στα χαφ θα παίξουν Ζέκα, Μίγγος, Γουακάσο και Βιγιαφάνιες, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Ιμπάρμπο-Μπεργκ ή Ρινάλντι-Μπεργκ. Είναι πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής (θα εξαρτηθεί από το πώς θα κυλήσει το ματς) Τελάντερ και Μπουμάλ.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Κουλιμπαλί, Μολέδο, Τελάντερ, Ιβανόφ, Χουλτ, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Γουακάσο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι, Μίγγος και Πίσπας.

Υπενθυμίζεται ότι το «τριφύλλι» ήρθε 0-0 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων με τον Ηρακλή στη Λεωφόρο (0-0) και έχει έναν βαθμό.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου
Απόλλων Σμύρνης 3
Ηρακλής 1
Παναθηναϊκός 1
ΟΦΗ 0

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση