ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Βρύζας για ΕΠΟ!

Ο πρώην Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2004 και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι το τρίτο μέλος της «Επιτροπής Εξομάλυνσης» της ελληνικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από τον «Σπορ FM», ο Ζήσης Βρύζας αναμένεται να αποτελέσει το νέο μέλος στην επιτροπή, μετά τους Αλέξη Δέδε και Γιώργο Μπίκα που θεωρούνται σίγουροι. Ο παλαίμαχος επιθετικός αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα στην μεταβατική διοίκηση της Ομοσπονδίας, μια και ο Άγγελος Χαριστέας δεν μπορεί να προσφέρει από άλλο πόσο εκτός από του υπεύθυνου διεθνών σχέσεων, μια και ζει μόνιμα στο Άμστερνταμ και ο Άγγελος Μπασινάς ενδιαφέρεται μόνο για την θέση του συμβούλου των εθνικών ομάδων.

Η ανακοίνωση της «Επιτροπής Εξομάλυνσης» αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, καθώς το Σάββατο (29/10) είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί και επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου. Αυτό σημαίνει πως οι επόμενες επαφές του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, που έχει αναλάβει την εύρεση των ανθρώπων που θα στελεχώσουν την επιτροπή, είναι κρίσιμες.

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

Η Τούμπα «ντύθηκε»... στα λευκά!

Η Τούμπα «ντύθηκε»... στα λευκά!

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου (23/2) χιονίζει σε πολλές περιοχές και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα το γήπεδο ...
24sports team
 |  HOT SPOT
X