ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα ομάδα για Πάτσα

Αποφασισμένος να μην αποχωρήσει από την ενεργό δράση είναι ο Έλληνας διεθνής άσος, μια και ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Κορυδαλλού.

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής, που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, την Ξάνθη, την Ομόνοια, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ηρακλή Ψαχνών, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους «βυσσινί», αποχωρώντας από τον ΑΟ Χαλκίδας, όπου αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Στο δυναμικό της Προοδευτικής ανήκει πλέον ο Χρήστος Πατσατζόγλου έπειτα από τις μεθοδικές ενέργειες της διοίκησης της Προοδευτικής. Ο 37χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ ή δεξιός οπισθοφύλακας έχοντας 45 συμμετοχές και 1 γκολ με το εθνόσημο ενώ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ξανθή για να ακολουθήσει η πολυετής θητεία του στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε και όλα τα τρόπαια της καριέρας του.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ομόνοια Λευκωσίας, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλή Ψαχνών. Προηγούμενη ομάδα του την φετινή χρονιά ήταν ο Α.Ο Χαλκίδας με τον οποίο αγωνιζόταν στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής μέχρι και πριν λίγες ημέρες. Ευχόμαστε η κίνηση της διοίκησης να ενισχύσει και στην πράξη την άμυνα της ομάδα μας αφού η αξία του ποδοσφαιριστή είναι ήδη γνωστή».

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X