ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελίες για προπηλακισμούς στην ΕΠΟ

Απίστευτες στιγμές για μια ακόμα φορά στην ΕΠΟ, καθώς τόσο ο πρόεδρος όσο και τα μέλη της ΟΔΠΕ, δέχθηκαν προπηλακισμούς από την ασφάλεια της Ομοσπονδίας.

Όσο και αν κανείς πιστεύει ότι έχουν γίνει τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάνει μεγάλο λάθος. Το πρωί της Πέμπτης 13/10 λοιπόν, στο περιθώριο του ορισμού διαιτητών για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, έγιναν νέα απίστευτα πράγματα.

Ο πρόεδρος της ΟΔΠΕ μαζί με τα άλλα μέλη του Δ.Σ., θεωρώντας ότι μετά την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου υπάρχει κενό εξουσίας και η συγκεκριμένη επιτροπή δεν μπορεί να προχωρήσει στον ορισμό των διαιτητών, πήγαν στα γραφεία της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του Γιώργου Σπανέα και όχι μόνο, όταν έφτασαν στα γραφεία, τους υποδέχθηκαν και τους προπηλάκισαν οι άνθρωποι της ασφάλειας της ΕΠΟ, με εντολή του μέλους της ΚΕΔ, Φραγκίσκου Σωμαρακάκη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το αίτημά τους για συνάντηση με τον Παυσανία Παπανικολάου δεν έγινε δεκτό, με αποτέλεσμα να αναχωρήσουν για τον γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ώστε να τον ενημερώσουν για τα όσα έγιναν λίγο νωρίτερα.

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση