ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επιστολή Κουτσοκούμνη στη FIFA

Παράνομη θεωρεί η FIFA τη διοίκηση που ορίστηκε χθες στην ΕΠΟ! Το SDNA αναλύει τη σημερινή κίνηση Κουτσοκούμνη που οδηγεί τη FIFA σε παρέμβαση για δική της διοίκηση και ορισμό εκλογών!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τη χθεσινοβραδυνή πρωτοφανή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που τινάζει στον αερα τις εκλογές. Από την ώρα που έγινε γνωστή η συγκεκριμένη απόφαση, όλοι οι αρμόδιοι φορείς βρίσκονται - χωρίς υπερβολή - σε έναν πυρετό διαβουλεύσεων, και με το ελληνικό ποδόσφαιρο να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και στα υψηλά κλιμάκια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης βρίσκεται από το πρωί σε διαρκείς επαφές και στέλνει σήμερα έγγραφο στη FIFA ενημερώνοντας για την προσωρινή διοίκηση που ορίστηκε. Όπως υπογραμμίζει και ο ίδιος, σύμφωνα με το καταστατικό της FIFA αυτό συνέβη με παράνομο τρόπο.

Τι πρέπει να περιμένουμε από εδώ και στο εξής; Οι εξελίξεις μετατίθενται για το μεσημέρι της Πέμπτης. Αύριο συνεδριάζει η εκτελεστική της FIFA και όλα δείχνουν οτι θα ορίσει νέα, προσωρινή δική της διοίκηση. Σε μια τέτοια περίπτωση η δική της απόφαση υπερισχύει κάθε άλλου εγχώριου οργάνου.

Η νέα προσωρινή διοίκηση θα έχει ως εντολή να οδηγήσει άμεσα την Ομοσπονδία σε εκλογές. Το άμεσα βέβαια θα πρεπει να δουμε τι σημαινει καθώς ηδη η 26η Οκτωβρίου χάθηκε. Πρέπει να προκηρυχθεί νέα ΓΣ για εκλογική επιτροπή και εν συνεχεία νέα ημερομηνία εκλογών.

Και το ζητούμενο είναι ότι ενώ η 26η Οκτωβρίου θα ήταν δεδομένα μια λυτρωτική μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, πλέον μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, η αβεβαιότητα επέστρεψε στην ποδοσφαιρική ελληνική πραγματικότητα.Μόνο που η ΦΙΦΑ δεν δείχνει διατεθειμένη να επιτρέψει άλλα παιχνίδια, όχι μόνο στην πλάτη των Ελλήνων φιλάθλων, αλλά και εις βάρος της...

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση