ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα αναβολή στην Football League

Νέα αναβολή του πρωταθλήματος της Football League, αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή στο Δ.Σ. της Δευτέρας (10/10). Πάει για τις 23 του μήνα η σέντρα της πρεμιέρας.

Ούτε το προσεχές Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League, όπως αποφασίστηκε στο σημερινό Δ.Σ. της λίγκας.

Έπειτα από τέσσερις ώρες όπου και διήρκεσε αυτό, έγινε γνωστό ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα όσον αφορά τις εξελίξεις στον μέτωπο της εξεύρεσης για την τηλεοπτική στέγη, αλλά και των χορηγιών, κάτι που είχε σαν συνέπεια να αποφασιστεί εκ νέου αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Παράλληλα στο σημερινό Δ.Σ. έγινε η επικύρωση της βαθμολογίας, καθώς η μόνη εκκρεμής υπόθεση ήταν η υπόθεση του Πανελευσινιακού για την δωροδοκία στον Γιώργο Λαμπρόπουλο, υπόθεση στην οποία οι «σταχυοφόροι» δικαιώθηκαν.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η Ζάκυνθος αναμένεται να καταθέσει ένσταση κατά της επικύρωσης, ενώ υπενθυμίζουμε ότι την προσεχή Πέμπτη (13/10) έχει οριστεί δικάσιμος για την καταγγελία των νησιωτών που έχει να κάνει με την μετοχική σύνθεση της ομάδας της Ελευσίνας.

sdna.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση