ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ψάχνει αντίδραση ο ΠAO, δοκιμασία για Ολυμπιακό

24sports team

info@24sports.com.cy

H  4η αγωνιστική (δεύτερη σε αριθμό) της Super League συνεχίζεται σήμερα Κυριακή με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να ψάχνουν νίκες για να κάνουν το δύο στα δύο μετά και τη χθεσινή επικράτηση της ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα στη Λεωφόρο (16:00) στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία του σημερινού προγράμματος. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με καλή εμφάνιση και νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό, αλλά η μεσοβδόμαδη ήττα από τον Άγιαξ στο Europa League τους προσγείωσε. Το τριφύλλι ψάχνει απαντήσεις στο ματς με τον ΠΑΣ, με τον Αντρέα Στραματσόνι να μην υπολογίζει τους Ιμπάρμπο και Κουτρουμπή. Ο Κουλιμπαλί είναι πιθανό να ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Μέστο, όπως και ο Εμποκού στη δεξιά πτέρυγα. Ο ΠΑΣ Γιάννενα πηγαίνει με καλή ψυχολογία στη Λεωφόρο μετά την εξαιρετική πρεμιέρα με τον Ατρόμητο, με τον Γιάννη Πετράκη να ποντάρει πολλά στη συνεργασία των Κόντε και Μαμπουλού στην επίθεση.


Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στις 20:30 στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή, στο παιχνίδι που κλείνει το κυριακάτικο πρόγραμμα. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκουν τα πατήματά τους με τον Πάουλο Μπέντο στο τιμόνι μετά την «εξάρα» επί της Βέροιας και την επαγγελματική νίκη στο Europa League επί της Γιουνγκ Μπόις. Ο Πορτογάλος τεχνικός «έκοψε» από την αποστολή τον Κώστα Φορτούνη στέλνοντας του ξεκάθαρο μήνυμα καθώς δεν είναι ικανοποιημένος ως τώρα από τον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Επίσης πίσω έμεινε και ο Ντα Κόστα για να ξεκουραστεί. Ο Καπίνο αναμένεται να επανέλθει κάτω από τα δοκάρια, ενώ μία θέση στην άμυνα διεκδικούν Ρέτσος και Μπρούνο Βιάνα.

Στα χαφ πιθανό είναι να ξεκινήσει ο Αντρέ Μάρτινς, ενώ θέση στην ενδεκάδα ίσως έχει και ο Πάρντο αφού ο Σεμπά προέρχεται από ένα χτύπημα στο ματς της Ελβετίας, αν και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. Στον Ηρακλή, που ξεκίνησε «τσιμπώντας» την ισοπαλία στη Λάρισα, ο Νίκος Παπαδόπουλος προβληματίζεται από τις αρκετές απουσίες καθώς οι Μοντέιρα, Ζιαμπάρης, Κυριακίδης και Στάμου δεν υπολογίζονται.


Στην Κέρκυρα (18:15) η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Λάρισα θέλοντας να βελτιώσει την εικόνα της μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τον Πλατανιά και να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στη Super League. Το θετικό για τον Μιχάλη Γρηγορίου είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών. Στο στρατόπεδο της ΑΕΛ επικράτησε αναστάτωση μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή και το περιστατικό με τον Ντεγκρά που προκάλεσε την αντίδραση του Αλέξη Κούγια. Υπό αυτό το πρίσμα το ματς στο νησί των «Φαιάκων» είναι πολύ σημαντικό με τον Άγγελο Αναστασιάδη να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Ναβάρο.


Τέλος, την ίδια ώρα (18:15) στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Ο Τραϊανός Δέλλας και οι παίκτες του θέλουν να αφήσουν πίσω τους την κακή εμφάνιση της πρεμιέρας που έφερε την καθαρή ήττα με 3-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ο Φυτανίδης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και έμεινε εκτός αποστολής. Στον Παναιτωλικό που δοκιμάζονται ξανά εκτός έδρας μετά το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Ματζουράκης δεν θα έχει ξανά διαθέσιμο τον Καμαβουάκα, ενώ γνωστές είναι οι απουσίες των Παπουτσογιαννόπουλου και Παπάζογλου.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Super League:
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννενα (16:00 – NovaSports 2)
Κέρκυρα – Λάρισα (18:15 – NovaSports 3)
Ατρόμητος – Παναιτωλικός (18:15 – NovaSports 2)
Ηρακλής – Ολυμπιακός (20:30 – NovaSports 1)
*Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ στις 19:30.

Πηγή :Sdna.gr

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση