ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τρεις αγώνες σήμερα

Το ίδιο εντυπωσιακή με την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας φιλοδοξούν οι Έλληνες φίλαθλοι να είναι η 4η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σημειώθηκαν συνολικά 29 γκολ, με τις ομάδες να δείχνουν το πρώτο (επίσημο) δείγμα των ικανοτήτων τους τη φετινή σεζόν.

Εκτός από την αναμέτρηση της ΑΕΚ στη Βέροια, όπου η «Ένωση» ψάχνει το πρώτο της διπλό μετά από οχτώ μήνες, υπάρχουν άλλοι δύο αγώνες στο σημερινό πρόγραμμα.

Ο Πανιώνιος μετά το 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης θέλει να δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή του πρεμιέρα στην Ξάνθη, όπου οι Ακρίτες θα θέλουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη μετά την ήττα (με σκορ 4-1) από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να κάνεις αλλαγές, με τους Νιέτο, Ράνο και Καμαρά να είναι τα νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα. Εκτός είναι ο τραυματίας Γιουνές. Με μία αλλαγή θα παραταχθούν, από την πλευρά τους, οι Νεοσμυρνιώτες, καθώς ο Γκιοατά θα παίξει αντί του τραυματία Οικονόμου.

Το «δύο στα δύο» θέλει να κάνει και ο Πλατανιάς, ο οποίος προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Κέρκυρας και θέλει να επικρατήσει σήμερα του Λεβαδειακού, ο οποίος είχε χάσει με 3-0 μέσα από τον Παναθηναϊκό.

Η 4η αγωνιστική

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

Ξάνθη-Πανιώνιος (16:00, Novasports 2)
Πλατανιάς-Λεβαδειακός (18:15, Novasports 1)
Βέροια-ΑΕΚ (20:00, Novasports 2)

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (16:00, Novasports 2)
Κέρκυρα-ΑΕΛ (18:15, Novasports 3)
Ατρόμητος-Παναιτωλικός (18:15, Novasports 2)
Ηρακλής-Ολυμπιακός (20:30, Novasports 1)

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ(19:30, Novasports 1)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική

ΑΕΚ-Ηρακλής
ΑΕΛ-Ολυμπιακός
Ατρόμτηος-Αστέρας Τρίπολης
Λεβαδειακός-Κέρκυρα
ΠΑΟΚ-Ξάνθη
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός
Πανιώνιος-Βέροια
ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση