ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άντε και άργησε...

Με καθυστέρηση 22 ημερών, λόγω και των αγώνων που είχαν ενδιάμεσα οι εθνικές ομάδες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, ξεκινάει σήμερα η Σούπερ Λίγκα.

Εν μέσω διαμαχών για δικαστικά όργανα, πίνακες διαιτησίας, παρασκηνιακά παιχνίδια, κόντρες υφυπουργού-ομοσπονδίας και όχι μόνο, το πρωτάθλημα αρχίζει σήμερα, από την… τρίτη αγωνιστική.

«Ποδαρικό» στο νέο πρωτάθλημα κάνουν η Κέρκυρα με τον Πλατανιά στις 4 το μεσημέρι, με τους «Φαίακες» να επιστρέφουν στη μεγάλη κατηγορία μετά από διάλειμμα μίας σεζόν. Στον πάγκο της νησιωτικής ομάδας βρίσκεται ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος δεν υπολογίζει μόνο τον τιμωρημένο Χιντζίδη.

Από την πλευρά τους, οι Κρητικοί παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω φέτος, με τον Γιώργο Παράσχο να μην έχει στη διάθεσή του τον Μονάφο και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Στάθη και Γιορέντε που είναι ανέτοιμοι.

Το παιχνίδι που ακολουθεί είναι εκείνο ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Νεοσμυρνιώτες θα παραταχθούν με όλα τα νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα, με τον Νταβίντ Ενγκόνγκ να ξεχωρίζει και τους φίλους της ομάδας να φιλοδοξούν πως θα κάνουν εκκίνηση με νίκη. Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Αρκάδες έρχονται με φόρα από το αήττητο σερί τους στην προετοιμασία και να επιστρέψουν στις παλιές καλές χρονιές τους, με στόχο την έξοδο ξανά στην Ευρώπη.

Τέλος, το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εκτός έδρας «δοκιμασία» του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Λόγω της παραπάνω εξέλιξης, οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία τους Βοιωτούς που χωρίς άγχος θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Η Λιβαδειά παραδοσιακά δυσκολεύει το «τριφύλλι», το οποίο θα έχει στο πλευρό του σήμερα 2.000 οπαδούς και θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό τρόπο στο δρόμο για την κορυφή.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (10/9)
16:00 Κέρκυρα-Πλατανιάς
18:15 Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης
20:30 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X