ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάει για sold out ο Παναθηναϊκός πριν βγουν τα εισιτήρια!

24sports team

info@24sports.com.cy

Μεγάλη ζήτηση έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα της ομάδας στους ομίλους του EuropaLeague, με αντίπαλο τον Άγιαξ στη Λεωφόρο.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού για την επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Οι «πράσινοι» υποδέχονται την επόμενη Πέμπτη (15/09) τον Άγιαξ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, στη Λεωφόρο.
Στην ΠΑΕ τηλεφωνούν καθημερινά φίλοι της ομάδας, οι οποίοι ρωτούν πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την ολλανδική ομάδα.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένεται να έχουν στη διάθεσή τους περίπου 9.000 εισιτήρια, δεδομένου ότι έχουν πουληθεί 5.000 διαρκείας και θα είναι κλειστή μία θύρα για τους οπαδούς του Άγιαξ.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να εκδώσουν ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων πιθανότατα την Τετάρτη, ενώ την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεσή τους.

Όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει sold out μέσα σε λίγες ημέρες, αφού έχουν περάσει τρία χρόνια από την τελευταία εμφάνιση της ομάδας στους ομίλους κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Πηγή:www.sport-fm.gr


 

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X