ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρελός; Αρνήθηκε 5 εκ.

Πολλοί μπορεί να τον χαρακτηρίσουν τρελό, γιατί δεν λες εύκολα «όχι» σε πρόταση για 5 εκατομμύρια δολάρια για συμβόλαιο δύο χρόνων.

Ο Γιώργος Δώνης ωστόσο το έκανε και αρνήθηκε πρόταση από μικρότερη ομάδα του Κατάρ, γιατί θέλει να περιμένει κάτι καλύτερο.

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, www.sportdog.gr

«Γενικότερα η Ελλάδα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να καυχηθεί πως είναι μια χώρα που βγάζει προπονητές στο ποδόσφαιρο. Ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν καταφέρει να κάνουν το βήμα παραπάνω αναλαμβάνοντας ομάδες του εξωτερικού.

Ο Γιώργος Δώνης αποτελεί σίγουρα μια εξαίρεση. Από την αρχή της προπονητικής του καριέρας δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να κοουτσάρει μια ομάδα στην Αγγλία. Αυτό δεν το έχει καταφέρει μέχρι στιγμής, αλλά τουλάχιστον έχει ήδη γράψει στο βιογραφικό του πως έχει δουλέψει εκτός Ελλάδος.

Ο 46χρονος τεχνικός αποφάσισε να εγκαταλείψει τα πάτρια εδάφη το 2013, μετά το θυελλώδες πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, για λογαριασμού του ΑΠΟΕΛ. Έπειτα από δυο επιτυχημένες σεζόν στην Κύπρο, ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ασία, αποδεχόμενος την πρόταση της Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία, τον Φεβρουάριο του 2015.

Από την Αλ Χιλάλ αποχώρησε τον Μάιο του 2016, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης έχει ήδη φτιάξει όνομα στην αγορά της Ασίας. Μάλιστα, πρόσφατα θα μπορούσε να το εκμεταλλευετεί και να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας προπονητής.

Ο νεαρός κόουτς βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και, όπως αποκαλύπτει η στήλη "SportDog Penalty", του έγινε κρούση από μικρομεσαία ομάδα του Κατάρ, η οποία του προσέφερε 5 εκατομμύρια δολάρια για συμβόλαιο δύο ετών!

Παρ΄ όλα αυτά, ο Γιώργος Δώνης απέρριψε τη μυθική προσφορά, καθώς δε βιάζεται να βρει ομάδα και περιμένει την κατάλληλη προοπτική. Κι αυτό γιατί περισσότερο από τα πετροδόλαρα τον ενδιαφέρει πρωτίστως να αναλάβει ένα σύλλογο που θα κάνει πρωταθλητισμό».

 

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση