ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Χριστόπουλος: «Το θέλω, το πιστεύω και το νιώθω, η Ελλάδα μπορεί»

Φιλοξενούμενος της εκπομπής «Pressing» με τον Ανδρέα Βιολάρη στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ήταν ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Χριστόπουλος

Φιλοξενούμενος της εκπομπής «Pressing» με τον Ανδρέα Βιολάρη στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ήταν ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Χριστόπουλος. Ο Ελλαδίτης τεχνικός μίλησε για τον Άρη και την δουλειά που γίνεται στη Λεμεσό, όμως τη μερίδα του λέοντος είχε το αποψινό μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος.

Οι κυριότερες επισημάνσεις του Ελλαδίτη τεχνικού:

Για το γεγονός πως το όνομα του είχε παίξει σε αρκετά ρεπορτάζ Κυπριακών ομάδων παλαιότερα: «Είχα μιλήσει με αρκετές ομάδες από Κύπρο στο παρελθόν, και πέρυσι είχα επαφές με τον Άρη, όμως τελικά φέτος είμαι εδώ»

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Οι μικρομεσαίες ομάδες έχουν καταφέρει να κάνουν καλή δουλειά και έτσι έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Για την Εθνική Ελλάδος και το αγωνιστικό της στύλ: «Ομάδες με πειθαρχία και φυσικά χαρακτηριστικά παίρνουν μεγάλα αποτελέσματα. Αυτό είναι το στυλ της Ελλάδας, και αυτό ακολούθησαν και η Λέστερ αλλά και η Ατλέτικο Μαδρίτης»

Για το γεγονός πως η Εθνική Ελλάδος επανήλθε: «Πριν από λίγα χρόνια η Ελλάδα έχασε την ταυτότητα της, το ομαδικό πνεύμα και όλα όσα είχε κτίσει. Στα προκριματικά τώρα όμως η Ελλάδα αν και ξεκίνησε με κακό τρόπο κατάφερε στη πορεία να βρει το ομαδικό πνεύμα»

Για την Κροατία: «Η Κροατία έχει και ομαδικό πνεύμα αλλά και αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να κρατήσουμε μακριά τους Κροάτες από την άμυνα μας και αν σκοράρουμε θα είναι καλύτερο»

Για το υλικό της Ελλάδας και τις απουσίες: «Δεν υπάρχουν παίκτες στην Ρεάλ και την Τσέλσι όμως έχουμε αρκετά καλούς παίκτες. Όμως υπάρχουν και απουσίες και μάλιστα σημαντικές. Ο Δώνης είναι μια σοβαρή απουσία όπως και ο Μάνταλος, ενώ ο Μανωλάς μπορούσε να βοηθήσει πολύ. Ελπίζω ο Σωκράτης να είναι καλά, ενώ θα απουσιάζει και ο Τοροσίδης. Οι Κροάτες έχουν όμως μεγάλες προσωπικότητες και πρέπει να προσέξουμε πολύ»

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Καθοριστικό ρόλο θα παίξει ο ρυθμός και είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε μπάλα. Ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά για την Εθνική μας»

Για την προσωπική του αίσθηση για το παιχνίδι: «Το θέλω, το πιστεύω και το νιώθω, η Ελλάδα μπορεί να πάρει αποτέλεσμα»

 

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X