ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοδουλόπουλος: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, μας αδίκησε ο διαιτητής»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της Εθνικής απέδωσε την ήττα από την Ουγγαρία στη δεύτερη αγωνιστική του Nations League ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος..

Ο διεθνής εξτρέμ του Ολυμπιακού τόνισε πως οι αντίπαλοι έπαιξαν σκληρά και αυτό φαίνεται πως τους επηρέασε και διαμαρτυρήθηκε για την ανοχή του διαιτητή Κουλμπάκοφ στο σκληρό παιχνίδι των Μαγυάρων, ενώ θεωρεί πως έβγαλαν ποιότητα στο γήπεδο, όμως είχαν κάποια κενά διαστήματα. 

Αναλυτικά: «Δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και άλλο γκολ και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα». 

Για το σκληρό παιχνίδι των Ούγγρων: «Νομίζω ότι θα μπορούσαν να βγουν κάποιες κάρτες παραπάνω. Δεχτήκαμε σκληρά μαρκαρίσματα και εκτός φάσης. Πραγματικά, ένιωσα ότι σε κάποια φάουλ αδικηθήκαμε από το διαιτητή, γιατί κάποιες κάρτες θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον αγώνα». 

Για την εμφάνιση της Εθνικής: «Σήμερα είχαμε την κατοχή της μπάλας. Δεν μπορούμε να γίνουμε πιο σκληροί. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο και να δημιουργήσουμε, κάποιες στιγμές το κάναμε και κάποιες στιγμές είχαμε κενά διαστήματα».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X