ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Οριστικά Αναστασιάδης στην Εθνική - Αυτοί είναι οι όροι της συνεργασίας

Οι λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας του Έλληνα τεχνικού με την Ομοσπονδία για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Γνωστές έγιναν οι λεπτομέρειες για την επικείμενη συνεργασία του Άγγελου Αναστασιάδη με την ΕΠΟ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας.

Όπως μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Ζαχαριάδης από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, ο έμπειρος προπονητής αναμένεται να υπογράψει για έναν χρόνο.

Η συνεργασία των δύο πλευρών θα ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο του 2019 και αν η «γαλανόλευκη» προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2020, τότε θα ενεργοποιηθεί η σχετική οψιόν για ακόμα ένα έτος.

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου και πλέον μπορούμε να μιλάμε για τη δική του εποχή που αρχίζει στην Εθνική. Πιθανότατα θα μείνει στην Εθνική ως τα τέλη του 2019 και θα κοουτσάρει την Ελλάδα στα προκριματικά του Euro.

Θυμίζουμε πως μετά τον Βασίλη Δανιήλ το 2001, ο Αναστασιάδης είναι ο πρώτος μόνιμος Έλληνας τεχνικός που κάθεται στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Χριστίδης και Τσάνας είχαν αναλάβει ως υπηρεσιακοί.

Πηγή: sport-fm.gr

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X