ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκίμπε: «Τυχεροί που πήραμε την ισοπαλία»

Ο Μίκαελ Σκίμπε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Βοσνία, δήλωσε πως η Ελλάδα στάθηκε τυχερή και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τη Βοσνία: Μας έφυγε σίγουρα ένα βάρος με το γκολ στο τελευταίο λεπτό. Είναι πολύ σημαντικός αυτός ο πόντος για εμάς. Επειδή το είδαμε στα 90 λεπτά η Βοσνία είναι μία πολύ καλή ομάδα και επιθετικά επικίνδυνη. Επιθετικά δεν παίξαμε την μπάλα που παίξαμε στα προηγούμενα ματς. Γι' αυτό είμαστε και τυχεροί για το 1-1.
 
Για το εάν είναι ευχαριστημένος με την διαιτησία: Όλοι οι παίκτες στο γήπεδο έκαναν δύσκολη την δουλειά του διαιτητή. Ήταν δύσκολο για τα πολλά φάουλ και τις κίτρινες. Είχαμε διαιτητή με πείρα που πολλά πράγματα θεωρώ πως τα έκανε σωστά.
 
Για το κατά πόσον μπορεί να άξιζε και τη νίκη: Καλές ευκαιρίες είδαμε και στις 2 ομάδες. Μπορεί εάν βάζαμε πιο νωρίς ένα 1ο γκολ να έβγαινε ένα άλλο σκορ. Το ίδιο ισχύει και για τη Βοσνία.
 
Για το ότι δεν μπήκε τόσο επιθετικά η Εθνική: Όχι από την αρχή θέλαμε να παίξουμε επιθετικά. Τα καταφέραμε στα πρώτα 10 λεπτά αλλά μετά κάπου χαθήκαμε στον... δρόμο μας και μπήκαμε προς το τέλος του α' μέρους στο ματς. Η αντίδραση στο β' μέρος ήταν καλή. Πιο επιθετικά και με πρέσινγκ και πιέσαμε καλά για το γκολ.
 
Για την αποθέωση από τον κόσμο: Ως αθλητής πρέπει να το πιστεύεις έως το τέλος ότι θα πάρεις την ευκαιρία σου και να κερδίσεις κάτι. Αυτό το έχουμε και ως χαρακτήρα ομάδας. Τα όσα είδαμε μετά το γκολ είναι το πόσο το πίστευαν οι παίκτες μας και πόσο το είχαν δουλέψει. Νιώθω πολύ καλά και άνετα στην Ελλάδα και την Εθνική. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής της.
 
Για το πως είναι αυτό για το 1-1 για την Ελλάδα και πως για τη Βοσνία: Εμείς μπορεί - έτσι όπως ήρθε το ματς- να το νιώθουμε σαν νίκη. Η Βοσνία σαν ήττα. Στο τέλος όμως είναι μόνο ένας πόντος.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση