ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σάμαρης: «Οι Βόσνιοι ήρθαν να προκαλέσουν»

Ο Ανδρέας Σάμαρης τόνισε πως η Ελλάδα βρίσκει σιγά-σιγά τον εαυτό της, ενώ αναφέρθηκε και στους Βόσνιους οπαδούς λέγοντας πως ήρθαν στο γήπεδο περισσότερο για να προκαλέσουν.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του OTE TV: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα. Η ομάδα απέδειξε ότι με την πίστη και τη θέληση τα καταφέραμε σε ένα παιχνίδι που βρεθήκαμε πίσω από ένα τυχερό γκολ. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα το αποτέλεσμα είναι καλό. Με το Βέλγιο τον Μάρτιο θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Γιατρεύει πληγές αυτή η ομάδα σιγά σιγά. Εχει παρουσιάσει μια εικόνα μέτρια έως καλή και με αυτόν τον βαθμό φτάσαμε τους 10 βαθμούς και παραμένουμε δεύτεροι. Το κλίμα που εκπέμπουμε ως ομάδα μας βοηθάει. Ισως να το βλέπει ο Θεός. Ηταν κι ένα μήνυμα από ψηλά ίσως αυτό το γκολ στο τέλος».

Για τους πανηγυρισμούς: «Το θέλαμε πολύ. Οι πανηγυρισμοί έδειξαν πως η ομάδα το πίστευε. Νομίζω οι φίλαθλοι της Βοσνία ήρθαν για να προκαλέσουν και όχι να βοηθήσουν την ομάδα τους. Εμείς είμαστε κύριοι και προκλήθηκαν οι φίλαθλοί μας κάτι που δεν έκανε καλό και στο παιχνίδι. Ελπίζω η FIFA και η UEFA να κάνει κάτι».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση