ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελλάδα 2004 vs Λέστερ 2016

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Γιώργος Καραγκούνης παραχώρησε σύντομη συνέντευξη στην ιστοσελίδα goal.com και απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούσαν τον άθλο της Εθνική Ελλάδος το 2004 και κλήθηκε να κάνει την σύγκριση με αυτόν της Λέστερ πέρσι.

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος ανέφερε ότι για να μπορέσει να δει ποιος είναι ο μεγαλύτερος άθλος πρέπει να μιλήσει με τον φίλο του τον Ρανιέρι για να κανονίσουν ένα φιλικό.

Διαβάστε αναλυτικά την μίνι συνέντευξή του:

«Και τα δύο είναι φανταστικά, είναι οι μεγαλύτερες εκπλήξεις που έχουν γίνει για εμένα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Τώρα για να δούμε ποια είναι η μεγαλύτερη πρέπει να μιλήσω με τον φίλο μου τον Ρανιέρι και να κλείσουμε ένα φιλικό. Αυτό που έκανε η Λέστερ το να είναι σε μια ολόκληρη χρονιά σε τέτοια φόρμα είναι σίγουρα κάτι το φανταστικό, γιατί για να κερδίσεις τον πρωτάθλημα πρέπει να είσαι 12 μήνες σε φόρμα ενώ εμείς είμασταν σε ένα μήνα αλλά και εμείς παίξαμε απέναντι στους καλύτερους παίκτες του κόσμου και απέναντι σε ομάδες όπως η Γαλλία και η Πορτογαλία γι’ αυτό θα έλεγα και τα δύο μαζί είναι οι μεγαλύτεροι άθλοι».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X