ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πλήγμα με Κονέ

Εκτός δράσης τουλάχιστον για τρεις εβδομάδες θα μείνει ο Παναγιώτης Κονέ, που εγκατέλειψε την προπόνηση της Τετάρτης με ενοχλήσεις στην αριστερή ωμοπλάτη. Διακομίστηκε στην κλινική για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί εξάρθρωση ωμοπλάτης.

Σε πρώτη φάση, το ενθαρρυντικό της υπόθεσης είναι ότι αποφεύγει το χειρουργείο, καθώς η απόφαση που ελήφθη σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου είναι να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή.

Ο 29χρονος διεθνής χαφ ξεκίνησε θεραπεία, η οποία θα διαρκέσει δύο με τρεις εβδομάδες και στην πορεία θα αξιολογηθεί η πορεία της αποκατάστασης του. Εάν όλα πάνε καλά θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης στα μέσα Νοεμβρίου.

Σαφώς μία άτυχη στιγμή για τον Παναγιώτη Κονέ, που είχε αποκτήσει ρυθμό, αγωνιζόμενος βασικός στην ομάδα του Ούντινε στα τελευταία τρία παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος. Σε μία περίοδο που θεωρείτο πιθανή η επιστροφή του στην Εθνική ομάδα για τα δύο ματς του Νοεμβρίου με Λευκορωσία (φιλικό) και με Βοσνία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Άρα λοιπόν, θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο το ενδεχόμενο να βρίσκεται στις κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε για τους δύο αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση