ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μέσα» ο Τοροσίδης

Όλα κατ’ ευχήν στην Εθνική Ελλάδας ενόψει της πρεμιέρας στα προκριματικά του Μουντιάλ, με το Γιβραλτάρ το βράδυ της Τρίτης. Οι διεθνείς προπονήθηκαν κανονικά, με τον Μίχαελ Σκίμπε να βλέπει και τον Βασίλη Τοροσίδη να παίρνει μέρος σε όλο το πρόγραμμα.

Εξέλιξη που επιβεβαίωσε πως ο 31χρονος μπακ δεν είχε κάτι ανησυχητικό και πως πέρασαν οι ενοχλήσεις που είχε στην μέση (επεισόδιο οξείας οσφυαλγίας). Κάπως έτσι, λοιπόν, ο νέος παίκτης της Μπολόνια θα αγωνιστεί αύριο και θα πάρει φανέλα βασικού από τον Γερμανό τεχνικό.

Κι όπως φαίνεται οι δέκα από τους έντεκα της αρχικής σύνθεσης έχουν κλειδώσει στο μυαλό του ομοσπονδιακού προπονητή, ο οποίος αναμένεται να καταλήξει και στον τελευταίο, όπου μάλλον υπάρχει φαβορί!

Βασικός τερματοφύλακας θα είναι ο Ορέστης Καρνέζης, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά, δεξιά θα είναι -εφόσον ξεπεράσει τις ενοχλήσεις- ο Βασίλης Τοροσίδης και αριστερά ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Γιάννης Μανιάτης και ο Ανδρέας Σάμαρης. Η τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κώστα Μήτρογλου θα απαρτίζεται από τους Κώστα Φορτούνη, Πέτρο Μάνταλο και έναν εκ των Τάσου Μπακασέτα και Γιάννη Γιαννιώτα, με επικρατέστερο τον παίκτη της ΑΕΚ.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση