ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τοροσίδης: «Αν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει θα έχουμε πρόβλημα»

Ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδας Βασίλης Τοροσίδης υπογράμμισε ότι η πρόκριση θα εξαρτηθεί από τα... πόδια των παικτών της Ελλάδας.

«Σίγουρα το Γιβραλτάρ δεν είναι από τις δυνατές ομάδες του ομίλου και γενικά της Ευρώπης. Εμείς όμως την... πάθαμε με τα Φερόε. Χάσαμε δύο φορές και βγήκαμε τελευταίοι. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από τη νίκη και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας», ανέφερε ο Βασίλης Τοροσίδης σε ερώτηση για τη δυναμική του Γιβραλτάρ.

Ο «Τόρο» υπογράμμισε πως είναι στη διάθεση του Μίκαελ Σκίμπε έχοντας ξεπεράσει ένα μικροπρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και σχετικά με τον όμιλο της εθνικής και τα προκριματικά επεσήμανε ότι: «Αν δεις τους δύο ομίλους μπορείς να πεις όντως ότι ο προηγούμενος ήταν πιο βατός. Όποιος και να είναι ο όμιλος, όμως αν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει θα έχουμε πρόβλημα. Αν δεν παίξουμε δεν θα κερδίσουμε. Και τα παιδιά του Γιβραλτάρ θέλουν τη νίκη: 11 εμείς και 11 αυτοί. Η ομάδα, πάντως, δείχνει καλά σημάδια. Φαίνεται αυτό και με Ολλανδία και από το κλίμα που το ζω εγώ. Ακόμα και στην ήττα με την Αυστραλία δεν ήμασταν κακοί. Αν σε αυτά τα 10 ματς παίξουμε αυτό που μπορούμε έχουμε τύχη να προκριθούμε, αν υποθέσουμε πως το Γιβραλτάρ είναι το πιο αδύναμο και το Βέλγιο το πιο δυνατό σύνολο».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση