ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκίμπε: «Σίγουροι ότι θα νικήσουμε»

Ο Μίκαελ Σκίμπε ανέφερε πως το έργο της εθνικής Ελλάδας δεν θα είναι εύκολο απέναντι στο Γιβραλτάρ, αλλά εξέφρασε τη σιγουριά του πως η Ελλάδα θα «φύγει» με το διπλό.

Η «γαλανόλευκη» έχει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στο Γιβραλτάρ και ο Μίκαελ Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής αναμέτρησης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η Ελλάδα θα πάρει τη νίκη. «Είμαστε σίγουροι ότι θα νικήσουμε και πρέπει να νικήσουμε στην πρεμιέρα μας στα προκριματικά», είπε χαρακτηριστικά ο Μίκαελ Σκίμπε!

Σε ερώτηση δημοσιογράφου από το Γιβραλτάρ για το... scouting που έχει κάνει ο Σκίμπε στην αυριανή αντίπαλο της εθνικής ομάδας, ο Γερμανός τεχνικός απάντησε ότι: «Έχουμε δει ορισμένα παιχνίδια από τον αντίπαλό μας. Ξέρουμε ότι παίζουν καλή άμυνα. Δεν θα είναι εύκολο για εμάς. Είμαστε, όμως, σίγουροι ότι θα νικήσουμε και πρέπει να νικήσουμε στην πρεμιέρα μας στα προκριματικά».

Σε νέα ερώτηση για την εικόνα του Γιβραλτάρ, ο Σκίμπε απάντησε: «Τα πάει αρκετά καλά. Ίσως σε κάποια ματς που παίζουν με ανώτερες ομάδες χάνουν την αυτοπεποίθησή τους, αλλά το θέμα είναι να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε».

Για τις πολλές δοκιμές που έκανε στη διάρκεια των φιλικών της εθνικής, ο Σκίμπε υπογράμμισε: «Στη διάρκεια της προετοιμασίας είχα την ευκαιρία να δω πως ανταποκρίνονται σε θέσεις και συστήματα».

Για το πως θα παίξει η εθνική απέναντι στο Γιβραλτάρ και σε σύγκριση με την αναμέτρηση κόντρα στην Ολλανδία, ο Σκίμπε σημείωσε: «Πράγματι είναι διαφορετικό το ματς. Πρέπει να βρούμε λύσεις. Να κρατήσουμε την μπάλα όσο το δυνατόν περισσότερο στην κατοχή μας και να παίξουμε γρήγορο ποδόσφαιρο. Αύριο θέλουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, δεν θα είναι εύκολο, αλλά θέλουμε να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες και να κερδίσουμε».

Για το πρόγραμμα της εθνικής ομάδας: «Πριν δύο χρόνια η εθνική είχε καλό πρόγραμμα για τα προκριματικά του Euro, αλλά τερμάτισε στην τελευταία θέση. Δεν έχει σημασία, λοιπόν. Σε κάθε ματς πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X