ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτά ισχύουν για το μέλλον του Σκίμπε στην Εθνική ομάδα

Όλες οι πληροφορίες που υπάρχουν για το μέλλον του Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο της Εθνικής.

Μένει ή φεύγει ο Μίκαελ Σκίμπε; Η πραγματικότητα είναι πως, αυτή την στιγμή είναι όλα ανοικτά και παρά τα όσα λέγονται ή γράφονται, η απόφαση των διοικούντων την ΕΠΟ για το μέλλον του Γερμανού τεχνικού στον πάγκο της Εθνικής ομάδας θα ληφθεί αφού ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Το συμβόλαιο που έχει ο Σκίμπε έχει διάρκεια μέχρι και τον Δεκέμβριο. Σε αυτό υπάρχει ο όρος της αυτόματης ανανέωσής του εάν η Εθνική καταφέρει να κάνει την έκπληξη και να πάρει εκείνη την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Εάν δεν μπορέσει να πάρει να πάρει το εισιτήριο για τη Ρωσία, κάτι που φαντάζει και το πιο πιθανό σενάριο, το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γερμανού ή της διακοπής της συνεργασίας του θα τεθεί επί τάπητος αμέσως μετά το ματς της Κυριακής.

Η γνώμη των διεθνών και ειδικότερα των «παλιών» είναι πολύ καλή για τον Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος ανέλαβε σε μία δύσκολη περίοδο για την Εθνική και κατάφερε να βοηθήσει προς την αλλαγή κλίματος στο εσωτερικό της ομάδας.

Στην ΕΠΟ υπάρχουν οι υπέρμαχοι της ιδέας της παραμονής του Σκίμπε αλλά και εκείνοι που εκτιμούν ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή. Αναγνωρίζεται το γεγονός ότι μπόρεσε να επαναφέρει την ομάδα στην κανονικότητα, παρουσιάζοντας ένα σοβαρό πρόσωπο και πάλι, αλλά και άτομα που έχουν αντιληφθεί ότι ο χειρισμός του σε κρίσιμα παιχνίδια δεν ήταν αυτός που έπρεπε.

Το παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ άφησε μια πικρή γεύση στα χείλη όλων, αλλά αυτό που γίνεται ξεκάθαρο από την ομοσπονδία είναι ότι στην περίπτωση αποκλεισμού κανείς δεν θα λάβει την απόφασή, στεκόμενος μόνο στην εικόνα του πρώτου αγώνα.

Έχει αποφασιστεί ότι είναι φρόνιμο να περιμένουν να δουν το πρόσωπο της ομάδας και στο παιχνίδι της Κυριακής και να αποφασίσουν, λαμβάνοντας υπόψη και τα δύο ματς. Έχοντας ΜΙΑ γενική εικόνα από τα μπαράζ. Δηλαδή, ακόμη και στην περίπτωση που δεν έρθει η πρόκριση, αλλά η Εθνική πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση τότε η παραμονή του Σκίμπε έχει πιθανότητες.

Το βέβαιο είναι ότι οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας δεν λαμβάνουν υπόψη τους ότι ο Σκίμπε είναι επιλογή της προηγούμενης διοίκησης, αλλά θα κρίνουν αποκλειστικά με κριτήριο το καλό της ομάδας.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X