ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σκέψεις για δημιουργία τρίτης διοργάνωσης από την UEFA!

Η σκέψη είναι η διοργάνωση να ξεκινήσει απ' την σεζόν 2021-22

Η UEFA σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας τρίτης ευρωπαϊκής διοργάνωσης σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild. Μια τρίτη διοργάνωση η οποία θα φέρει αλλαγές στο Γιουρόπα Λιγκ σε πρώτο βαθμό, ενώ θα βοηθήσει αρκετά τις μικρότερες (αδύναμες ποδοσφαιρικά) χώρες ώστε να βελτιώσουν αισθητά το προϊόν τους. 

Και αυτό θα συμβεί καθώς η αξία των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στις πιο αδύναμες χώρες θα αυξηθεί και σίγουρα με περισσότερα κέρδη θα μπορούν οι μικρές ομάδες να κάνουν βήματα προόδου. Ταυτόχρονα για να συμβεί κάτι τέτοιο το Γιουρόπα Λιγκ θα αποτελείται από 32 ομάδες προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα του θεσμού.

Έτσι οι άνθρωποι της UΕFA εξετάζουν σοβαρά το συγκεκριμένο σενάριο από τη σεζόν 2021-22. Βέβαια για την ώρα δεν υπάρχει κάτι το επίσημο απ' την UEFA παρά μόνο πληροφορίες απ' τη Γερμανική εφημερίδα. Είναι μια εξέλιξη όμως που αν ισχύει αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα. Στο επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος με όλα τα σενάρια να είναι ανοικτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διοργανώσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X