ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε ασπρόμαυρο θα μεταδοθεί το Αγγλία–Ελβετία

Θα σηματοδοτήσει την επέτειο της καμπάνιας κατά του ρατσισμού

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Για πρώτη φορά τα τελευταία 50 χρόνια, ένας αγώνας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αγγλίας θα μεταδοθεί (έστω για λίγο) σε φόντο άσπρο και μαύρο. Όσοι συντονιστούν το βράδυ της Τρίτης στην ζωντανή κάλυψη του Sky Sports θα δουν τα πρώτα 25 δευτερόλεπτα του φιλικού παιχνιδιού κόντρα στους Ελβετούς σε άσπρο και μαύρο. Ο λόγος; Η 25η επέτειος της αντιρατσιστικής εκστρατείας Kick It Out!

Ο Paul Elliott, πρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, δήλωσε: «Ας ελπίσουμε ότι η τηλεοπτική εικόνα θα ενθαρρύνει τα εκατομμύρια των θεατών στο σπίτι να περάσουν τουλάχιστον 25 δευτερόλεπτα σκεπτόμενοι τη σημασία της διαφορετικότητας σε αυτό το όμορφο παιχνίδι» Ο Elliot είπε ότι η FA είναι ευγνώμων στην Sky Sports για την υποστήριξη της ιδέας από την στιγμή της σύλληψή της και ανυπομονεί να: «δει τα τρία λιοντάρια σε ασπρόμαυρο φόντο για πρώτη φορά σε περίπου 50 χρόνια»!

Ο Herman Ouseley, πρόεδρος του Kick It Out, δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος με την εν λόγω πρωτοβουλία και ελπίζει ότι θα είναι μια «ισχυρή υπενθύμιση για το πόσο πολύ το ποδόσφαιρο έχει προοδεύσει τα τελευταία 25 χρόνια, για να καταστήσει το παιχνίδι πιο ανοικτό και διαφορετικό – καλωσορίζοντας ανεξαρτήτως ηλικίας, αναπηρίας, φύλου, φυλής, θρησκείας ή σεξουαλικού προσανατολισμού».

Η εκστρατεία Kick It Out δημιουργήθηκε το 1993, ύστερα από εκτεταμένα κρούσματα ρατσιστικών συμπεριφορών στη δεκαετία του 1990 και κλίματος ανησυχίας μεταξύ των μειονοτήτων, στις γειτονιές γύρω από πολλούς ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Πηγή: to10.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nations League: Τελευταία Ενημέρωση

Ημιτελικός UEFA Nations League, Πορτογαλία ή Ελβετία; Πόνταρε ΤΩΡΑ στην Stoiximan με 0% γκανιότα και ευκολότερα κέρδη με το Cash Out!

Ημιτελικός UEFA Nations League, Πορτογαλία ή Ελβετία; Πόνταρε ΤΩΡΑ στην Stoiximan με 0% γκανιότα και ευκολότερα κέρδη με το Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως! ...
Προωθητική Ενέργεια
 |  NATIONS LEAGUE
X