ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μπουγέλο, χαμός και διπλή εισβολή των Γάλλων στη συν. τύπου του Ντεσάν (vid)

Τρομερή επίθεση ευτυχίας από τους Γάλλους στον προπονητή τους, τον οποίο δεν άφηναν με τίποτα να μιλήσει, κάνοντας τα όλα χάλια στην αίθουσα

Απίθανο σκηνικό στη συνέντευξη τύπου που προσπάθησε να δώσει ο Ντιντιέ Ντεσάν, καθώς οι παίκτες του δεν τον άφησαν ποτέ να το κάνει. Μπήκαν μέσα, ανέβηκαν πάνω στο τραπέζι, τον μπουγέλωσαν, χοροπηδούσαν και τραγουδούσαν, κάνοντας χαμό. Το φοβερό είναι ότι ενώ ο προπονητής τους κατάφερε να τους βγάλει από την αίθουσα, εκείνοι ξαναμπήκαν μέσα και τα έκαναν ακόμα πιο σμπαράλια.

Βέβαια σε μια τέτοια νύχτα όλα επιτρέπονται. Οι Γάλλοι μετά το 1998 είναι και πάλι στην κορυφή του κόσμου και μάλιστα αυτό το έπραξαν με την αξία τους. Μπορεί να μην έπαιξαν το εξωπραγματικό ποδόσφαιρο όμως άξιζαν αυτό το τρόπαιο. Έπαιξαν με μυαλό και όσο έπρεπε σε κάθε αγώνα. Μια άκρως επαγγελματική παρουσία στο παγκόσμιο κύπελλο.

Με το τέλος του τελικού τα πανηγύρια ξεκίνησαν σε κάθε γωνιά της γης από όλους τους Γάλλους και δεν αναμένεται να σταματήσουν σύντομα. Εξάλλου η επιτυχία είναι τέτοια που είναι δεδομένο πως το επόμενο διάστημα στο μυαλό των Γάλλων θα υπάρχει μόνο αυτή η τεράστια επιτυχία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουντιάλ 2018: Τελευταία Ενημέρωση

Από το Μουντιάλ στη Segunda Division

Από το Μουντιάλ στη Segunda Division

Στην Β’ κατηγορία της Ισπανίας και την Ρεάλ Οβιέδο θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής Παναμέζος, Έντγκαρ Ζοέλ Μπαρσένας ...
24sports team
 |  ΟΜΑΔΕΣ
X