ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Γαλλία ή Βέλγιο; Βρες τις καλύτερες αποδόσεις στην Stoiximan!

Πολλοί πιστεύουν πως ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα κατακτήσει το Μουντιάλ. Κι αυτό από μόνο του δείχνει τι ματσάρα περιμένουμε να δούμε στον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στη Γαλλία και το Βέλγιο.

Ήταν άλλωστε και οι δύο από την αρχή της διοργάνωσης μεταξύ των βασικών φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η Γαλλία λίγο πιο… φαβορί από το Βέλγιο πάντα, όπως και τώρα. Αλλά οι διαφορές τους έχουν σχεδόν εξανεμιστεί κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Κι αυτό οφείλεται κυρίως στο Βέλγιο, αφού η Γαλλία απλά επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις που υπήρχαν γι’ αυτήν.

Η Γαλλία δεν έχει εντυπωσιάσει στα περισσότερα παιχνίδια της. Αυτό με την Αργεντινή ήταν το πιο θεαματικό της. Στα υπόλοιπα είναι πολύ ουσιαστική. Σοβαρή, οργανωμένη και με συνέπεια σε άμυνα και επίθεση. Το Βέλγιο έχει κερδίσει συμπάθειες στη διοργάνωση, καθώς προσφέρει όμορφα παιχνίδια και για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση δείχνει στην πράξη πόσο εξαιρετικές μονάδες διαθέτει.

Τι θα δούμε το βράδυ της Τρίτης; Η Stoiximan, μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει άπειρες επιλογές για να απολαύσετε τη ματσάρα και να πάτε ταμείο!

Η νίκη της Γαλλίας έχει απόδοση 2.58, η ισοπαλία 3.27 και η νίκη του Βελγίου 3.23. Η πρόκριση των Γάλλων δίνει 1.80 και των Βέλγων 2.05. Το over 2.5 γκολ δίνει 2.12, το over 3.5 γκολ δίνει 3.75 και το under 1.5 γκολ δίνει 3.05. Στο 1.80 το GG, στο 1.93 το NG! Νίκη της Γαλλίας και στα δύο ημίχρονα δίνει 8.50, ενώ η αντίστοιχη απόδοση του Βελγίου είναι 11.50. Γκολ της Γαλλίας και στα δύο ημίχρονα δίνει 3.90, ενώ του Βελγίου 4.60. Νίκη της Γαλλίας με μηδέν παθητικό έχει απόδοση 4.00 και νίκη του Βελγίου χωρίς μηδέν παθητικό δίνει 5.85. Βλέπετε νίκη με ανατροπή στο σκορ; Στο 9.00 η απόδοση για τη Γαλλία, στο 10.00 για το Βέλγιο.

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις αγορές που σας προσφέρει η Stoiximan και στο παιχνίδι αυτό!

Στοίχημα: Τελευταία Ενημέρωση

X