ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τέλος το όνειρο του Ζλάταν για Μουντιάλ!

Το θέμα έφερε στην δημοσιότητα η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Μπορεί ολόκληρη η ποδοσφαιρική Σουηδία να ζει και να αναπνέει, περιμένοντας την είδηση για την μεγάλη επιστροφή του Ζλάταν στην Εθνική για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως το όνειρο αυτό πιθανότατα λαμβάνει πρόωρο τέλος.

Η συνεργασία του «Ιμπρα» με την στοιχηματική εταιρία Bethard που ανακοινώθηκε πριν από μία εβδομάδα (ο Ζλάταν θα είναι πρεσβευτής της εταιρίας, αλλά και εικόνα του brand της, ενώ έχει πάρει ήδη μετοχές της) βάζει τέλος στα σενάρια συμμετοχής του στο Μουντιάλ, αφού κάτι τέτοιο απαγορεύεται ρητά από την ΦΙΦΑ.

Σύμφωνα με τον Κώδικα Ηθικής της ΦΙΦΑ (τέταρτο κεφάλαιο, κανονισμός 25): «άτομα που εμπλέκονται ενεργά ή είχαν οποιαδήποτε εμπλοκή στο παρελθόν με στοιχηματικές εταιρίες ή διαφήμισαν οργανισμούς που προτρέπουν σε στοιχηματισμό ή τζόγο απαγορεύεται να συμμετάσχουν σε διοργανώσεις της ΦΙΦΑ».

Το θέμα έφερε στην δημοσιότητα η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από την πλευρά του Ζλάταν, που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα την θέση του για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική.

sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομάδες: Τελευταία Ενημέρωση

Από το Μουντιάλ στη Segunda Division

Από το Μουντιάλ στη Segunda Division

Στην Β’ κατηγορία της Ισπανίας και την Ρεάλ Οβιέδο θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής Παναμέζος, Έντγκαρ Ζοέλ Μπαρσένας ...
24sports team
 |  ΟΜΑΔΕΣ
X