ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FIFA: Επιβολή προστίμου στην Αγγλία για τις...κάλτσες

Η FIFA επέβαλλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 53 χιλιάδων λιρών στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τις κάλτσες που φορούσαν ορισμένοι ποδοσφαιριστές στον αγώνα με την Κροατία

Συγκεκριμένα οι Έρικ Ντάιερ, Ραχίμ Στέρλινγκ και Ντέλε Άλι φέρονται να χρησιμοποιούσαν κάλτσες της βρετανικής καλτσοβιομηχανίας Trusox, η οποία όμως δεν είναι εξουσιοδοτημένη από την FIFA και ως εκ τούτου η προώθηση και διαφήμιση εταιρειών που είναι ανεξουσιοδότητες με οποιονδήποτε τρόπο τιμωρούνται με πρόστιμο.

Η Trusox χρησιμοποιεί ειδικά μαξιλαράκια στις κάλτσες της που βοηθούν το πέλμα να μην «γλιστράει» από το παπούτσι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το πόδι με το παπούτσι να θεωρούνται ένα και να δίνουν μια πιο ευχάριστη αίσθηση στους παίκτες κατά την διάρκεια των αγώνων.

Παρά το γεγονός ότι οι Άγγλοι διεθνείς ήταν ενήμεροι για το ανεξουσιοδότητο της Trusox, εντούτοις προτίμησαν να αγνοήσουν τις προειδοποιήσεις της FIFA. Από την μεριά της η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κρατάει μια απαθή στάση, δηλώνοντας μάλιστα πως ουδόλως την απασχολεί να πληρώνει δεκάδες χιλιάδες προστίμων προκειμένου οι παίκτες να φορούν αυτές τις ειδικές κάλτσες.

Πηγή: sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομάδες: Τελευταία Ενημέρωση

Από το Μουντιάλ στη Segunda Division

Από το Μουντιάλ στη Segunda Division

Στην Β’ κατηγορία της Ισπανίας και την Ρεάλ Οβιέδο θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής Παναμέζος, Έντγκαρ Ζοέλ Μπαρσένας ...
24sports team
 |  ΟΜΑΔΕΣ
X