ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χέντερσον: Έχουν δικαίωμα οι φίλαθλοί

Ο Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος ήτανε ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της Αγγλίας στην αναμέτρηση με την Μάλτα, δήλωσε πως οι Άγγλοι έχουν απόλυτο δίκιο που ασκούν κριτική στην εθνική.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον αναδείχτηκε ως ο παίκτης του αγώνα για τα «λιοντάρια» στο παιχνίδι με την Μάλτα το Σάββατο, έχοντας ολοκληρώσει 165 πάσες, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της ομάδας και δημιουργώντας το δεύτερο.

Παρά την άνετη νίκη των Άγγλων πολλοί από τους οπαδούς που βρίσκονταν στο Γουέμπλεϊ εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους, μπερδεύοντας τον Γκάρεθ Σάουθγκέϊτ αλλά και πολλούς από τους παίκτες της ομάδας.

Ωστόσο ο Χέντερσον υποστηρίζει πως οι οπαδοί έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράζονται με αυτόν τον τρόπο λόγω της πολύ κακής πορείας της ομάδας τους στο πρόσφατο Euro της Γαλλίας.

«Οι οπαδοί έχουν κάθε δικαίωμα να φωνάζουν, εξαιτίας της πρόσφατης πορείας μας στο Euro 2016. Θα πρέπει να δεχόμαστε την κριτική. Το αξίζουμε αλλά πιστεύω πως γίνεται διότι έχουμε καλούς παίκτες και μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Εξαρτάται από εμάς το να νικάμε και να πείσουμε τον καθένα πως μπορούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό», δήλωσε ο ο αρχηγός της Λίβερπουλ στην «Daily Mirror».

X
X