ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζευγάρι χώρισε λόγω Ρονάλντο και Μέσι!

Οι διαφωνίες ανάμεσα στο ζευγάρι κορυφώθηκαν κατά την διάρκεια του Μουντιάλ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Οι συνεχείς διαφωνίες για το ποιος είναι καλύτερος ανάμεσα σε Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο οδήγησαν ένα ζευγάρι στην Ρωσία στο διαζύγιο!

Ο Αρσέν και η Λουντμίλα, από την πόλη Τσελιαμπίνσκ στα Ουράλια, όπως μας εξηγεί η εφημερίδα Argumenty i Fakty, είχαν γνωριστεί κατά την διάρκεια του Μουντιάλ 2002 και τελικά ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και μάλιστα μέσα στην χώρα τους, είναι αυτό που θα τους χωρίσει.

Ο Αρσέν είναι φανατικός θαυμαστής του Μέσι, ενώ η Λουντμίλα έχει ταχθεί με το αντίπαλο δέος , Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι διαφωνίες ανάμεσα στο ζευγάρι κορυφώθηκαν κατά την διάρκεια του Μουντιάλ και πλέον τον λόγο έχουν οι δικηγόροι!

«Από το ξεκίνημα του Μουντιάλ μου έλεγε συνεχώς ότι ο Μέσι δεν ξέρει να παίζει. Τον χλεύαζε και έλεγε ότι δεν μπορούσε καν να βάλει το πέναλτι με την Ισλανδία. Δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ. Της είπα την γνώμη μου για τον ματαιόδοξο Ρονάλντο, την Εθνική Πορτογαλίας και όλες τις ομάδες που υποστηρίζει. Μετά πήρα τις βαλίτσες μου και έφυγα για πάντα. Αμέσως πήγα στο τοπικό δικαστήριο και ζήτησα διαζύγιο», εξήγησε ο Αρσέν!

novasports.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Lifestyle: Τελευταία Ενημέρωση

X