ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Οι Ρώσοι οπαδοί μετά την πεντάρα! (vid)

Οι οπαδοί της Ρωσίας δεν θα μπορούσαν να ζητήσουν κάτι διαφορετικό απ' το πρώτο παιχνίδι

Ονειρικό ήταν το ξεκίνημα για τη Ρωσία στο παγκόσμιο κύπελλο. Η χώρα η οποία φιλοξενεί και το θεσμό, κατάφερε να επικρατήσει της Σαουδικής Αραβίας με 5-0. Ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για ανάλυση. Η Ρωσία κέρδισε κατά... κράτος.

Οι οπαδοί της Ρωσίας δεν θα μπορούσαν να ζητήσουν κάτι διαφορετικό. Πεντάρα στο πρώτο παιχνίδι και ο δρόμος της πρόκρισης απ’ τους ομίλους έχει ανοίξει από νωρίς. Είναι από αυτά τα παιχνίδια που τα λατρεύεις αν είσαι οπαδός της ομάδας που κέρδισε.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα πανηγύρια κράτησαν πολλές ώρες

Όπως ήταν αναμενόμενο τα πανηγύρια κράτησαν πολλές ώρες. Για την ακρίβεια πάρα πολλές ώρες, μιας και οι Ρώσοι μετά το παιχνίδι ξενύχτησαν και τραγουδούσαν για τη χώρα τους. Η όρεξη έχει ανοίξει για τα καλά και πλέον βλέπουν πολύ ψηλά. Θέλουν να κάνουν τη διαφορά και να δουν τη χώρα τους να φθάνει όσο πιο μακριά γίνεται.

Το αν θα το πετύχουν αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε σύντομα, με τις πιθανότητες να μην είναι μαζί τους. Δεν έχουν την ομάδα που μπορεί. Τουλάχιστον οτιδήποτε πέραν απ’ τους προημιτελικούς θα είναι μια τεράστια έκπληξη. Βέβαια αυτό θα το δούμε στην πορεία.  

Πηγή video: ruptly.tv

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Fans: Τελευταία Ενημέρωση

X