ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σοκάρουν Ρώσοι χούλιγκανς

Έχοντας ήδη κάνει γνωστές τις προθέσεις τους με τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν (μαζί με τους Άγγλους) στη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας το περασμένο καλοκαίρι, οι Ρώσοι ετοιμάζονται να... υποδεχθούν με άγριες διαθέσεις όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση σε δύο χρόνια.

Είναι γνωστό ότι οι Ρώσοι χούλιγκανς εκπαιδεύονται σε σκληρές συνθήκες για να αντέχουν το ξύλο και φαίνεται πως θέλουν να κάνουν επίδειξη των ικανοτήτων τους στη διάρκεια του Μουντιάλ του 2018.

Σε ένα ντοκιμαντέρ θα μεταδώσει απόψε το BBC, κάποιοι από αυτούς δεν διστάζουν να μιλήσουν μπροστά στην κάμερα και να κάνουν λόγο για μια γιορτή βίας, η οποία θα λάβει χώρα παράλληλα με την ποδοσφαιρική φιέστα.

«Για κάποιους το Μουντιάλ είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου, για άλλους όπως εμείς θα είναι μια γιορτή βίας, μια κόλαση» λέει χαρακτηριστικά ένας οπαδός.

«Ας έρθουν και οι Άγγλοι και θα δούμε τι θα γίνει. Κάποιος θα προσπαθήσει να μας επιτθεί, 100%. Αν έρθουν με γυναίκες και παιδιά, να ξέρουν ότι δεν θα φύγουν σώοι και αβλαβείς» απειλεί άλλος, ο οποίος ήταν παρών και στα θλιβερά επεισόδια στη Μασσαλία πριν από μερικούς μήνες στη διάρκεια του EURO!

Μουντιάλ 2018: Τελευταία Ενημέρωση

Από το Μουντιάλ στη Segunda Division

Από το Μουντιάλ στη Segunda Division

Στην Β’ κατηγορία της Ισπανίας και την Ρεάλ Οβιέδο θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής Παναμέζος, Έντγκαρ Ζοέλ Μπαρσένας ...
24sports team
 |  ΟΜΑΔΕΣ
X