ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέρασε με τη μαγκιά της η Σάλκε! (vid)

Μαγκιά της Σάλκε στο Μενχενγκλάντμπαχ! Παρότι βρέθηκαν να χάνουν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, οι «βασιλικοί μπλε» έφεραν στα ίσα τον «εμφύλιο» με την Γκλάντμπαχ (2-2) και προκρίθηκαν στους «8» Europa!

Με μια ψυχωμένη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, οι «βασιλικοί μπλε» επέστρεψαν από το 2-0 του πρώτου 45λέπτου απέναντι στην Γκλάντμπαχ και με το 2-2, σε συνδυασμό με το 1-1 του Γκελζενκίρχεν, προκρίθηκαν πανηγυρικά στα προημιτελικά του Europa League!

Στον αντίποδα, τα «πουλάρια» έπαθαν αδιανόητο… μπλακ άουτ και το όνειρο της επιστροφής στην ευρωπαϊκή ελίτ -για πρώτη φορά μετά τη δεκαετία του 1970- έμεινε τέτοιο… Όνειρο.

Και όμως, το πρώτο 45λεπτο ήταν κάτι παραπάνω από ιδανικό για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ των Κρίστενσεν (26') και Νταχούντ (45'+2').

Η ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στην προηγούμενη φάση, όμως, βγήκε με μάτι που… γυάλιζε στο β' μέρος, βρήκε σκορ με τους Γκορέτσκα (54') και Μπενταλέμπ (πέναλτι στο 68'), άντεξε στην πίεση και βγήκε νικήτρια από τον γερμανικό «εμφύλιο», παίρνοντας το «εισιτήριο» για τους «8».

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση

X
X