ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Σφράγισε» την πρόκριση η Γκενκ (vid)

Σε ένα αδιάφορο ματς, Γκενκ και Γάνδη ήρθαν ισόπαλες 1-1 στην έδρα της πρώτης και η Γκενκ προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Europa league, μετά το 5-2 της πρώτης αναμέτρησης στη Γάνδη. 

Γκενκ και Γάνδη ήρθαν ισόπαλες 1-1 στην έδρα της πρώτης στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Europa League και, σε συνδυασμό με το 5-2 της Γκενκ στη Γάνδη την περασμένη εβδομάδα, η πρώτη πήρε πανηγυρικά το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά ης διοργάνωσης. 

Σε ένα μέτριο ματς στη μεγαλύτερη διάρκεια του, ο Καστανιέ έκανε το 1-0 και ισοφάρισε ο Βερστράετε. 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά και πίεσαν την αντίπαλη εστία, με τις δύο ομάδες να μην έχουν άγχος μετά το σκορ στην πρώτη αναμέτρηση. Έτσι, στο 20’ μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών της Γκενκ, ο Καστανιέ με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 για τους «μπλε». Στη συνέχεια, οι παίκτες της Γάνδης βγήκαν μπροστά και άρχισαν να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες στην εστία του Ράιαν με χαρακτηριστικότερες από αυτές των Ντεζάγκερε και Κουλιμπαλί. Η Γκενκ απάντησε με κάποιες ευκαιρίες και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 1-0. 

Η Γκενκ ξεκίνησε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Κάλινιτς με πολλούς πρωταγωνιστές στις φάσεις που δημιουργούσε στην εστία του Κροάτη γκολκίπερ. Μετά το 60΄, οι πρωταθλητές του 2015 και προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες στην εστία του Ράιαν, όμως δεν κατάφεραν κάτι σημαντικό, πλην του κοντινού σουτ του Κουλιμπαλί στο 71’. 

Ο Σρίβερς απάντησε με μια μεγάλη ευκαιρία για την Γκενκ στο 80’, την ώρα που οι γηπεδούχοι είχαν ξεκινήσει τις αλλαγές. Τελικά, στο 84’ ωραία προσπάθεια του Καλού από δεξιά, γύρισε στο σημείο του πέναλτι και ο Βερστράετε με δυνατό σουτ έκανε το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Πηγή:sport-fm.gr

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση