ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ασταμάτητη Θέλτα!

Νίκησε 2-0 και εκτός έδρας η Θέλτα την Κράσνονταρ (μετά το 2-1 στην Ισπανία) και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Europa League. 

Έτοιμη για μεγάλα πράγματα στο φετινό Europa League δείχνει η Θέλτα. 

Η ισπανική ομάδα που στη φάση των ομίλων αντιμετώπισε δύο φορές τον Παναθηναϊκό, πέταξε εκτός συνέχειας και την Κράσνονταρ καθώς ντούμπλαρε τις νίκες της επί της ρωσικής ομάδας. 

Με γκολ του Μάγιο μετά από φάση διαρκείας στο 68’, επικράτησε 2-0 εκτός έδρας, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε κάνει το ίδιο με 2-1 στο Βίγκο. 

Οι φιλοξενούμενοι πάντως από την αρχή του αγώνα έδειξαν τη διάθεσή τους να μην αρκεστούν σε υπεράσπιση του σκορ του πρώτου ματς, καθώς μόλις στο 14’ ο Σιστο είχε μια εξαιρετική προσπάθεια που δεν κατέληξε σε γκολ χάρη στην αντίδραση του Σινίτσιν στο πολύ δυνατό σου που εξαπέλυσε. 

Το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους καλές στιγμές, όμως το τέρμα του Μάγιο ουσιαστικά άφησε τους γηπεδούχους χωρίς τα ψυχολογικά αποθέματα για να κυνηγήσουν έστω ένα σκορ που θα έστελνε το ματς στην παράταση. 

Αντίθετα, η Θέλτα τους… βρήκε ανοιχτούς στις αντεπιθέσεις και κατάφερε με τον Ιάγκο Άσπας στο 80’ μετά από ασίστ του Γκουϊντέτι να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ και να πάρει με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στους «8» του Europa League. 
Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι Ρώσοι αφού λίγα λεπτά πριν τη λήξη αποβλήθηκε ο Καμπορέ.

 

Πηγή:sport-fm.gr

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση