ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χωρίς άγχος η Γιουνάιτεντ, χαιρέτησε η «Φενέρ»

Με δυο νίκες επί της Σεντ Ετιέν η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ έφτασε με άνεση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε και στην Γαλλία με 1-0 και δείχνει πως έχει σκοπό να φτάσει μακριά. Αποκλεισμός για την Φενέρμπαχτσε, με την Κράσνονταρ να παίρνει σπουδαία πρόκριση.

Το 3-0 του «Ολντ Τράφορντ» δεν άφηνε και πολλά περιθώρια για σκέψεις περί αποκλεισμού της Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, οι Άγγλοι ήθελαν να περάσουν στην επόμενη φάση με αρχοντικό στυλ και έτσι ζευγάρωσαν τις νίκες τους.

Μάλιστα το γκολ ήρθε από νωρίς, με τον Μιχιταριάν στο 17’ να βρίσκει δίχτυα και αυτό να είναι το μοναδικό τέρμα του αγώνα. Εν μέρη λογικό, αφού πλέον δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι και οι δυο ομάδες ουσιαστικά απλώς περίμεναν να ολοκληρωθεί το 90λεπτο.

Το πιο αξιοσημείωτο ήταν η κόκκινη του Μπέιλι στο 63’, αφήνοντας τους «κόκκινους διαβόλους» με δέκα παίκτες.

Από την άλλη, η Κράσνονταρ πήρε την πολυπόθητη ισοπαλία (1-1) στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε και σε συνδυασμό με τη νίκη της στην Ρωσία (1-0), ήταν αυτή που πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Οι Ρώσοι προηγήθηκαν με τον Σμολόβ μόλις στο 7’ και κάπου εκεί τελείωσε η σεμνή τελετή αφού πλέον οι Τούρκοι χρειάζονταν τρία γκολ.

Τελικά ήρθε μόνο ένα στο 41’ με τον Σούζα και έτσι με το 1-1 η Κράσνονταρ θα συνεχίσει και η Φενέρ θα πάει… σπίτι της.

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση