ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λίγες οι ελπίδες, αλλά θα παλέψει

24sports team

info@24sports.com.cy

Σίγουρα στον ΠΑΟΚ υπολόγιζαν διαφορετικά τα πράγματα ενόψει της αποψινής ρεβάνς με την Σάλκε στη Γερμανία (19:00, Cosmote Sport 3, ), στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

Το 3-0 με το οποίο απέδρασαν οι Γερμανοί από την Τούμπα κάνει τους Θεσσαλονικείς να πιστέψουν μόνο σε ένα θαύμα, το οποίο θέλει αρκετή δόση τύχης για να μπορέσει να ισοφαρίσει σε πρώτη φάση το σκορ και στη συνέχεια να κυνηγήσει την πρόκριση στην παράταση.

Σίγουρα μοιάζει αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο, όμως το ποδόσφαιρο έχει αποδείξει αρκετές φορές πως κρύβει εκπλήξεις. Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει τέσσερις ποδοσφαιριστές του: τους Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα και Κάνιας.

Οι συγκεκριμένες απουσίες αναγκάζουν τον Σέρβο τεχνικό να παρατάξει με 4-3-3 τον «Δικέφαλο του Βορρά» στη «Veltins Arena».

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Μαλεζά, Κρέσπο και Δεληγιαννίδη. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σάχοφ, με τους Τσίμιροτ με τον Μπίσεσβαρ ως εσωτερικούς μέσους.

Οι Μυστακίδης και Ενρίκε θα παίξουν στα πλάγια και ο Αθανασιάδης στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Χατζηισαΐας, Κάμπος, Κουλούρης, Ουάρντα, Χαρίσης και Πέλκας.

Οι Γερμανοί, από την πλευρά τους, θα ξεκινήσουν με τους Φέρμαν, Χέβεντς, Νάλντο, Νάσταζιτς, Τσουπό-Μοτίν, Κολάσινατς, Γκάις, Αόγκο, Κέρερ, Κονοπλιάνκα και Χούντελααρ.

 Πηγή:www.sport-fm.gr

 

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση

X
X